Бъди красив » Кариера » Наравно с мъжете

Наравно с мъжете

Така се случи, че в днешния свят съществува мнение, че наследството на жената е семейството, децата, готвене... Че за жените е много по-хубаво да седи в къщи, за изграждане на семеен бит и просто да бъде пазител на огнището. Но дали е така в действителност?
 

Наравно с мъжете

Чувства ли себе си жена, напълно щастлив в постоянно заобиколен от тенджери, трикотажни чорапи, метла и парцал.
В последно време жените смело се опитват да се прекъсне кръг на стереотипите и да направи кариера наравно с мъжкия пол. Защо те не искат да седят вкъщи и просто да се хозяюшками. В какво се крият причините за женското своевольства. Опитайте се да разберете.
Живеем в 21 век не е толкова лесно, колкото изглежда. Разменят всички понятия и представи за култура, живот, семейство, възпитание, са се променили и женските представи за щастие. Сега не само човек действа в ролята на кариерист и хляба на семейството, но и жена. Представители на нежния пол, е станала малко ограниченото пространство на апартамента, стана малко комуникация само с децата и в почивните дни, може би с приятели. Стана скучно.
 
Може да се твърди, че това е за жените, които скучаят в обществото на най-скъпите същества на земята – децата, и има ли наистина, когато се отегчите, ако се грижи за това, че къщата е пълна чаша? Но жената, в края на краищата – не е роб и не е прислуга, тя има също своите желания и мечти. И много често е най-голямо желание – това е възможност за изява и реализация. Желанието да се докаже, че тя също може да не е по-лошо от мъжете, а може би някъде и по-добре да успее.
Откъде трябва да започне? Първо да разбере себе си и своите предпочитания. Към какво се крие душа, мисъл, за да не дават покой. По-добре да вземете лист хартия и детайлно нарисува по позиции, отколкото бихте искали да се ангажират и че за това е необходимо. Не се съмнявайте в себе си, всеки човек има таланти, просто при някои те се скрити или не са разработени на необходимото ниво. Просто е необходима смелост и увереност в собствените си сили, а още по-голямо желание за успех.
След като сте взели решение, за да започне да действа. Първото нещо е, разбира се, децата. Ако те са малки, трябва да се грижи за бавачка или привличане на баби и дядовци. И децата ще са под надежден надзор, и сте спокойни. Ако децата са по-големи и вече ходят на училище, след това на помощ на баба все още е по-удобен. Контрол над домашните задачи и времето, проведени за компютърни игри е необходимо.
Второ, той трябва да се подготвят съпруг.
 
Просто някои мъже дори обрадуются, че си жена е решила да направи и своя принос в семейния бюджет.
 
Друг тип мъже ще се гордеете, и да се възхищаваме на неговата интелигентна и творческа жена си.
 
Третият тип порадуется на успехите на жена си и дори ще я продвижениям по корпоративната стълбица.
 
Ами а четвъртата, най-числени и опасен тип мъже – това са така наречените собственици, гордецы и ревнивцы. Те расценивают си половина, като собственост, която може да излезе от къщата само до магазина и обратно. Може да се предположи, че мястото на съпругата в кухнята и презрително засмеются, ако чуят за желанието си да работи. А ако жена му да споделя мечти за кариера, след това ще започне истинското ума. И може посыпаться дори градушка подигравки, като "за какво си способен", "кой ти е нужна", "да имаш мозък като котка наплакал"...
 
Тук жената трябва да се прояви огромно търпение и скоростта на затвора и да започне този разговор отново след една седмица, когато съпруг ще бъде в добро разположение на духа. Да се опитаме, преди да говорим конфигуриране на съпруга на предпочитания от вас начин, намекнув му, че това е много сериозно и важно за вас, да го помоли тихо слушат. Тук вие трябва да използват цялото си красноречие, но в много кратка форма, тъй като по-дълго от 5 минути вас да слушате никой не ще. Просто мъжкия мозък е в състояние да възприемат женски разговор само няколко минути, след което той се изключва, и всичко, което ще бъде казано по-късно, просто не се възприема.
 
Но така се случва, че никакви увещания не помагат и човек категорично против работа на жена, и не искам нищо да слушам за нейната кариера, а след това трябва да отиде във фланг и се опитват да действат чрез семейството си, например, ако имате добри отношения със свекърва, тогава тя може да се превърне в отличен съюзник. Подходящи са братя и сестри, както и близки приятелки, с всички тези хора, които имат влияние върху мъжа си. Заедно сте го добьете. Упоритост, постоянство, воля, и най – важното- силно желание да постигне успех — това са вашите съюзници за постигане на целта.
След известно време, когато нещата при вас ще отидат в настроение, си човек може само да се гордее, че има такава прекрасна жена, майка на неговите деца и успешна бизнес — дама.