Бъди красив » Мода » Плажно облекло

Плажно облекло

Всяка жена се интересува въпросът: как ще изглежда, на плажа, по време на сезона открити води? Стройни красавици мечтаят доброто да мине през топлия песочку, намаляване с ума на човека на част от туристите, благодарение на открит купальникам.
 

Плажно облекло

Позволява да видите цялата красота на голите ни тела. Дами, по-възрастни мечтаят да се вземат такъв вид плажна дреха, която да скрие недостатъците на фигурата. Заедно с жените и мъжете се опитват да не изостават.
Избирайки дрехи за ваканция на плажа, трябва да се помни, че плажно облекло, това не е само открит или закрит бански или бански, но и на прическа. Ще бъдат актуални и наметало, в която може ефективно да се разходят по крайбрежната алея или седнете през лятото, уютно кафене за чаша за сладолед и чаша сок. А за женския плажен костюм, са необходими и оригинална чанта и внимателно подбрани бижута.
Разбира се, основният аксесоар на плажната облекло е цял бански. Бански костюм може да бъде както отворени, така и затворени. С твърди или меки чашки, нормална или намалена линия плавок. Водещи дизайнери този сезон предлагат избор на купувачи голям брой стилове, като класически, така и бански костюми, украсени с разнообразни оборочками, дантели.
Магазин за бельо "Undercolors of Benetton", например, в своята нова колекция представи бански костюми с непретенциозен расцветкой в малка клетка. И заедно с това е колекция от бански костюми с неограничена гама от експресивни цветове и изображения. Но трябва да се помни, че ремък, излезли от мода през миналия сезон не придобият актуални и сега.
Основен аксесоар плажни дрехи — избран бански. Сега трябва да се грижи за останалата част от гардероба. Това може да бъде и леки жилетки и цветен sundresses и туники и скрывающие фигура недостатъци, шорти. През миналия сезон дизайнерите много голямо внимание обръщаме порео. Сега, това не е парче плат, подвязываемый всяка спечелила на своя тон, а законченная композиция, която всеки съд определени фасоном.
Да не забравяме и важна съставна част на плажната дрехи, е обувки. Смени скандалния шлепанцам — въетнамкам, дойде сандали на равна подметка, с елегантен шнур в гръцки стил. А за любителите ходите по вода, подходящи са прозрачни лодка без шипове, нещо приличат на галоши.
Мечтаете за приятна време, прекарано на слънце, не бива да забравяме в капитала им. И това не е само моден аксесоар, плажни дрехи, но и предмет на необходимите за опазване на здравето по време на лятната жега. Тук са подходящи, никога не става от мода, сламени шапки, и тъканни шапки с широка периферия, и пластмасови очила.
Световна марка "Koton" представи своята нова колекция пролет-лято 2011 г. Къде са били изложени на приказно барети и мини шорти, отново влизат в мода в новия плажния сезон.
Що се отнася до цветове плажни дрехи, то може да бъде всеки, при това не забравяйте, че не е толкова важно яркостта на отделен аксесоар, като подобранность и балансираност на целия ансамбъл.
 
Весела ваканция!