Бъди красив » Кариера » Да стане по-уверена след като са лишени от комплекси

Да стане по-уверена след като са лишени от комплекси

На всеки е позната ситуацията, когато започват да се чувстват несигурни или недооцениваешь своите възможности.
 

Да стане по-уверена след като са лишени от комплекси

Първи в непознати компания, ще ти стане неудобно и вместо да се отпуснете, да се отпуснете и да се насладите на общуването с нови приятели, ти си "забиваешься" в ъгъла и тихонечко седи там цялата нощ, мъчително очакване на края на партито.
 
Не мисля, че с теб, че нещо не е наред, защото ти не обладаешь външен вид на Анджелина Джоли. Хора без комплекси, просто не се случи, дори и най-уверените и раскрепощенные хората са станали такива благодарение на усилена работа, съответно на отървете от собствените си комплекси.
 
За начало трябва да разберем, какво точно е най-големи страхове и поселило в теб съмнение.
 
Първата стъпка е да се съглася с това, което комплекси имаш, все пак! Сега трябва да проговорить им на глас (да разкажеш по-добре приятелката си) или да пишат на хартия, но в никакъв случай не държи в себе си.
 
Сега ние ще ви предложим няколко от най-разпространените комплекси, и ти със сигурност ще признае поне в едно себе си и да можеш да се отървеш от него, след като направихме нашите съвети.
 
Комплекс "отличницы". От детството си се стреми във всичко да бъде първа, за да не разочарова родителите си и да бъдат, за тях е гордост. Сега това се превърна в ежедневие, в работата, и ти често изглежда, че се повери на някой изпълнение на някаква задача, не можеш, защото по-добре е за тебе няма да направи никой. Какво да правя? Трябва да разбереш, че са грешни всички, така че позволете си да се отпуснете и да не е виновен за най-малкия пропуск.
 
Комплекс "не е фаворит и на никого не е подходяща". Струва си само да се окаже в изходната приятна вечер по една, като веднага събуди подозрение нотки на отчаяние и горчивина, че ти си на никого не е нужна. Корените на този комплекс тръгва в детството, когато родителите се скара за неподчинение и най-малката грешка.
 
Като стане по-възрастен, започваш да се съмняват в своите качества и при най-малкото поводе. Какво да правя? Составь списък на техните таланти и постижения и повесь на видно място, постоянно повторно и помня всички свои тържествува победата. А мисълта за това, че от тебе нищо няма да излезе, се събира веднага. В личните отношения не се страхувай от неуспехи и поражения, требуй на уважение и внимание към себе си.
Комплекс "оп" транспорт". Мащабна неувереност и срамежливост твоите основни качества. Ти се страхуваш да изразят на глас своето становище, страхувайки се да чуят в отговор смях. Какво да правя? За да започнете forex zagovarivat с непознати хора, вземете за правило да се изясни пътя или се шегуват със снимката на човек в претъпкан транспорт. Отначало ще бъде трудно, но след това твоите страхове и един неоснователен срам, ще изчезнат.
Уверен в себе си момиче винаги привлича с блясък в очите и горди поза, точно така, ти трябва да изглежда, след като са лишени от своите комплекси.