Бъди красив » Връзки и секс » Ползи за орален секс

Ползи за орален секс

Не много хора приемат оралният секс като задължителен елемент на интимност. Едни го смятат за негигиеничным, други срамно, а трети така и като цяло извращением. Въпреки това, орален секс е известна още от незапомнени времена. Например, древните египтяни свирка е смятан за много богове, и не го признават изключителната еротични ласка. Напротив, орален секс в Древен Египет е бил едва ли не са необходим елемент от секс.

Ползи за орален секс

В днешно време ситуацията изглежда по различен начин. Сега полов акт може спокойно да мине и без всякакви орални ласки, но човек съвсем няма да бъде против, ако му партньорка носи такава "изненада". А какво са доволни дами в такава ситуация? Повечето хора смятат, че само удовлетворение от доставения любимия блаженство. В никакъв случай! Ползи орален секс за жени е огромна и, освен това отдавна е доказано. Какво е това?

Ползи фелацио техника за психично и физиологично здраве на жената

  1. Оралният секс е в състояние да се възбуди една жена не в по-малка степен, отколкото мъж, а в някои случаи дори да доведе до оргазъм. При това ролята на самия партньор е съвсем незначително, защото човек дори не трябва да се правят никакви жестове. Стимулиране на ерогенните зони, мастурбируя, докосва зърната на бедрата любим човек, една жена е в състояние сама си гарантира пълно удоволствие. Дори ако една млада дама не е връх, а след това добре да се подготвят за него е уникално.
  2. Свирка – отличен антидепресант. Изстискване на достойнството на партньора си устни, жена, само да не подозира, активира своите нервни окончания, в резултат на което организмът започва усилено да произвежда окситоцин – хормонът на щастието, който е благоприятен ефект върху нервната система. Според сексологов, жените, които редовно правят свирка, по-устойчиви на стресови ситуации.
  3. А ето тук е време да се чудя – свирка помага за забременяване. Причината се крие в доза от ДНК, която една жена получава със сперматозоидите на партньора, че именно тя допринася за засилване на ембриона в матката. Често се случват инциденти, когато след оплождането тялото на жената отторгает плод, не распознав протеини партньор. Постоянен контакт със спермата помага за установяване на механизъм за разпознаване на протеини, и тогава организмът се адаптира към неговия състав и не отторгает плод. В резултат на това – зачеване и нормалното развитие на зародиша. Струва си да спомена още един важен факт.Бременност мамочек, които преди оплождане активно практикува орален секс, протича с по-малко усложнения, отколкото жените, които не са правили преди. Така че преди бременността, сексолози препоръчват на жените да поглъщат спермата на партньора в рамките на три седмици.

От спермата е полезна за жените?

Спермата на мъжете съдържа уникален набор от витамини, хормони и микроелементи. Мъжките полови хормони стимулират обмяната на веществата в организма, което води до производството на женски хормони. От това момичета стават привлекателни, пресни, кожата им придобива твърдост. Ето защо сексолози препоръчват да правят секс без презерватив. Стената на влагалището смучат полезни вещества, които подобряват общото физиологично и психическо състояние на жената.

Ползи за орален секс

Не се изненадвайте, но спермата е полезна и когато се прилага локално. Тя често влиза в състава на ефективни козметични средства, подмладяване на кожата. Жените, практикуващи орален секс, може да не се плаща за това удоволствие. След това, като партньор достигна оргазъм, може да увредят спермата на гърдите, врата и лицето си, изчакайте 15 минути, след което се измива с топла вода. Бръчките разгладятся, а кожата придобива еластичност и гладкост. Освен това спермата помага за укрепване на венците и за възстановяване на зъбния емайл, тъй като в състава й влизат: калций и цинк.

Някои смятат, че правенето на орален секс може да се конкурира дори и с тренировките във фитнес залата. Жена, която в продължение на половин час доставя удоволствие на любимия, и при това се достига до оргазъм сама, изгаря голямо количество калории.

Между другото, кунилингус, оказва положително влияние върху мъжкото тяло е не по-малко от свирка. В това време, като момиче получава удоволствие, един мъж, освен същите удоволствия, отива при друг и много полезни вещества, които подобряват процеса на кръвообращението и укрепват имунната система. Освен това, при мъжете се увеличава ерекцията и забавя процеса на стареене на организма. Женски феромони, изобилно, които изтичат при тези ласках, притежават насладят на освежаващи свойства.

Психолозите смятат, че ако двойките практикуват орален секс, а след това кавги в семейството възниква по-малко, дори напротив, партньори колкото се може повече време се стремят да прекарват заедно. В известна степен това разнообразие в секса помага за укрепване на брака. Някои жени си струва да се замислите над факта, че ако те отказват да прави орален секс с вашия мъж, то рано или късно той ще иска да свирка му е направила друга жена. И много често се случва, че неговата мечта воплощаются в реалност.

Сексолози твърдят, че всеки полов акт трябва да започне оральными ласки. При това съвсем не е задължително да доведе партньора си до оргазъм. Достатъчно е в продължение на няколко минути "каша" партньор, като по този начин подготвя го към основните "действу". В същото време жената сама ще се активира и да отпочинете. Още един съществен плюс предварителен фелацио техника – дезинфекция и обезмасляване член на слюнка, което ще осигури лесен достъп във влагалището на жената.

Очевидно е, че ползите орален секс дебат. Не пренебрегвайте този факт, по-добре просто балансирайте полезното с приятното!