Бъди красив » Връзки и секс » Граждански брак: за и против

Граждански брак: за и против

Хората често спорят за предимствата и недостатъците на граждански брак, и обсъждат тази тенденция не само на посиделках с приятелките си, но и на научни конференции. Удобен живот за мъжете най-често неприемлива за жени, обаче трябва да се разгледат всички плюсове и минуси. Може би момичетата ще намерят за себе си предимствата на този, а мъжете ще видят недостатъците.
 

Граждански брак: за и против

За начало определят, че граждански брак в традиционния съзнанието си – това съвместно двойки без никакви задължения. От правна гледна точка това е неправилно, тъй като на граждански брак и се регистрира. Но ние ще обсъдим това явление именно с традиционната позиция, т.е. говорим за настаняване без задължения.
 
Повечето момичета е необходима стабилност, която ще бъде във всичко: от семеен доход до отношения. Ако момиче види, че мъжът не е готов за брак, или просто не иска, жената е принудена да се съгласи, тъй като ултиматум може да разруши връзката, и тогава няма да има желания брак, нито мъжете.
 
Стабилността е и това, че мъж като разплодник трябва да осигури именно семейството, а не просто да се печелят пари. По този начин, всяко момиче се страхува, че след раздялата тя ще има проблеми с финансите. Същият въпрос се отнася и за деца, тъй като в случай на развод гражданският брак не е законно обстоятелство за изплащане на издръжка на дете.
 
Както често се случва, че едно момиче съобщава на мъжете за това, че тя чака дете, а в резултат на това чува за това, че му е още рано да имат деца. И това, въпреки факта, че двойката е живяла преди това, в съгласие и разбиране. Въпреки това, тук е важно и да се подхожда отговорно: желание да има дете трябва да бъде реципрочно и добре обмислени, в края на краищата детето трябва да се роди добре дошли. Ако и двамата сожителя ще бъдат готови до раждането на бебето, няма значение дали връзката регистрирани законно.
 
Дори и да се случи ситуация, че момичето внезапно се съобщава, че е бременна, не си струва да се притиска към мъжа си: не е известно, което е по-лошо – живота в самота или с нелюбящим съпруга си. Това е още един повод да се подхожда отговорно към проблемите на раждането на бебето.
 
Въпреки това, гражданския брак е чудесен начин да проверите собствените си чувства. Често се случва, че двойката отива на СЕКРЕТАРЯ, а само тогава започва да живеят заедно. В такъв случай битови проблеми съсипват връзката, така да се учат уживаться заедно, да издържи всички недостатъци на приятел дурга по-добре все пак преди сватбената церемония. Едва ли разпръснати чорапи и неубранная съдове ще станат най-добрата характеристика на меден месец.
 
Освен това, гражданският брак е отлично решение за тези, които не могат да си позволят по-голяма и прекрасна сватба, но много силно мечтае за нея. С такива хора обикновено са млади студенти, все още не са регистрирани здраво на краката си. Освен това, ранните бракове често се разпадне, тъй като младите хора не са готови за отговорността, се страхуват да вземат решения, да отговаря за семейството като цяло, или просто не е "нагулялись".
 
Граждански брак: за и против
 
Освен това, гражданският брак е полезен свободолюбивым личности. В такъв случай брак лишава от чувството за свобода, не свобода само по себе си, а именно нейните усещания. Някои личности започват да се отегчават, стабилност оказва натиск върху тях, както и отношенията се развалят. Освен това е характерно не само за мъжете, но и за момичета. Последните, в по-голямата си част, все още мечтаят за брак, обаче много и тези, които му се боят като от огън. Затова граждански брак може да бъде чудесен изход за връзка поддържаме своя блясък и новостта, но в същото време не обременяли и не позволявам.
 
Друга причина за граждански брак е имидж на един от хората. Делови човек или известна личност може да навреди на брак, тъй като ще трябва да променят своя начин, което може да се отрази на популярността. Приблизително същите се ръководят от някои богати хора, които се страхуват от това, че момичето се омъжи не за човек, а за него в чантата си. Тези опасения са особено силни в тези, които вече е бил женен, така че не си струва да се тъпчат, по-добре се задоволи с малко.
 
Също така, трябва да бъдете внимателни, когато излизате се омъжи за ревнив човек. Това е вероятно, че след получаване на официален документ, той ще се свърже с момиче като със своя собственост, като не позволява нито крачка без негово знание. Той също реши, че момичето вече му, а означава, че няма нужда да работи за него, да се грижим и да обичаме. В този случай гражданският брак ще се отрази само положително, тъй като след като се регистрирате отношения, всичко може да се промени.
 
Въпреки това, за по-възрастното поколение нито един от аргументите не се превърне в оправдание: на тези хора искат на децата им да са били точно е омъжена. Ако родителите да окаже натиск върху детето си и му половинка, е необходимо категорично да се забрани да прави това, тъй като това може да доведе до плачевно последици под формата на раздяла. Много по-важно да се вземат предвид мнението на околните, но решението трябва да вземаш самостоятелно: това е вероятно, че постоянството родители ще противоестественна желания на самия човек.
 
По този начин, може да се каже, че за много случаи граждански брак е не само добър, но дори и най-доброто решение. Той ще запази новост и жизненост, ще окаже натиск върху младите хора. За тези, които все още са против, трябва да се помни, че е по-добре граждански брак, от ултиматуми, свади, или да живееш с мъж, който не обича една жена и нейното дете.