Бъди красив » Домашно огнище » Почистете кожено яке дома

Почистете кожено яке дома

Най-лесният начин, който е за предпочитане да се прилага, без да се чака черни затертостей на воротниках и ръкавите, — избърсване на цялата яке от памучен тампон, натопен в сапунен разтвор (може да се добави малко количество амоняк). Уникални трикове не, може и на прах се разтваря и шампоан и сапун, да се възползват.
 

Почистете кожено яке дома

Процедурата не е много сложна, но за да се извърши трябва внимателно, тъй като мокра кожа може да се удължи при рязък и силен нажиме. Непременно трябва да опитате изплакнете парцел не е много забележимо, който го знае да рисува своите Си яке или колко активно избрано от Вас препарат за почистване. След това яке го подсушете, далеч от нагревателни елементи, върху раменете и трябва да се проведе следната обработка — памучен тампон натопен глицерин.
 
Това е необходимо за подобряване на външния вид и импрегниране на кожата, за подобряване на еластичността. Чехъл на якето се препоръчва разтривайте безцветен крем за кожа или свежа портокалова коричка, етерични масла, които допринасят за подобряване на външния вид чехъл. Безцветен крем за кожа спокойно може да се замени с глицерин или рициново масло.
 
Ако в резултат чехъл махне боята, след това кожата може да подкрасить. Оптимално използване на кутиите нитрокраски, но трябва да следя за нанасяне на бои, дебел слой няма да е достатъчно еластична и боя може да потрескаться.
 
Силни мастните замърсяване може да се снима с помощта на бензин или терпентин. Основната опасност в този случай — не попречи на силния обезмасляване на кожата. Задължително след такава обработка намажете с глицерин или крем.
 
Трябва да се помни, че кожата не поглъща в себе си повече мазнини, отколкото й е необходимо. Затова трябва да се избърсват кожата, докато тя не започне лосниться, след това в излишък, можете да премахнете със суха кърпа или памучен тампон.
 
За по-нататъшно придаване на блясък (ако това е присъщо на този продукт), може да търка кожата си суха фланела кърпа, навлажнена с леко разбитите яйчен белтък.
 
Последно време започна да се използва метода "сухо почистване". Специална пяна парцел с кърпа и така се втрива яке. Очакваме изсушаване. Със суха кърпа счищаем пяна. Прилича на работа на препарат за почистване.
 
Броят на препоръките за почистване на кожата изключително голямо. Интересно е, че част от тях противоречат един на друг. Очевидно, това се дължи на факта, че за кожата и как тя обрабатывалась, преди да се превърне в заговор. Не си струва да се впускат към екзотични способи, чиститься в края на краищата ще Си якето!