Бъди красив » Здраве » Крем Клирвин от акне и пигментни петна: прилагането на отзиви

Крем Клирвин от акне и пигментни петна: прилагането на отзиви

Чиста и красива кожа – граница мечти, както на жените, така и мъжете. Не винаги перфектно състояние на даден човек природата, ако това е така, тя трябва да се поддържа. Трябва да се помогне на организма да се справи с проблемите на кожата покрива, особено на лицето. Клирвин, крем от акне и на пигментни петна, се преодолеят неприятните недостатъци или периодични затруднения с кожата.

Крем Клирвин от акне и пигментни петна: прилагането на отзиви

Компоненти

Крем съдържа натурални съставки, което го прави лек. Средство е лечебно, той е изобретен в основата на Аюрведа (учението на индийските народи за здравето и дълголетието).

Лечебно вещество е с бледо розов цвят. В него няма ароматизатори и овкусители. Присъства само лек аромат на билки, които влизат в състава. Ако се готви за консистенция, той е малко жирноват. Важно положително качество на крема може да се счита липсата на химически компоненти. Действието се случва за сметка на извлеци от билки и хранителни добавки.

В Клирвине съдържа:

 • Алое Вера;
 • Лодхра;
 • Куркума;
 • Кайфал;
 • Амла;
 • Него;
 • Лодхра;
 • Пчелен восък.

Всички съставки се насочва действие не само за премахване на пъпки и петна, но и обогатяват организма от вътре на ензими, микро-, макроэлементами и аминокиселини, което помага на кожата да остане нежна и млада. Средство практически не предизвиква алергична реакция, защото тя не е от изкуствени добавки. Единствената причина за безпокойство е непоносимост към определени билки или елементи на крем. Така че за странични явления не се безпокойте.

Възможни причини за използване на

Clearwin използват за лечебни цели и за профилактика на кожни заболявания. Крем е в състояние да се справят с малки възрастови видоизменениями кожата покрива, той е по силата на стартиране на процеси, подмладяващи твърдост и еластичност на кориците.

Средство за въздействие не само върху външните дефекти на кожата, но и работи за подобряване на неговите характеристики. Той допринася за подобряване на производство на меланин, благоприятно повлиява много от функциите на кожата покрива: води в реда на баланса на течности в кожни клетки, кислород, нормализира пропускливостта.

Ако вземем под внимание тези качества, може да определите в кои случаи се прилага средство.

Крем Клирвин от акне и пигментни петна: прилагането на отзиви

Крем използват за борба с:

 • Прекомерна сухота на кожата;
 • Наличието на синюшности под очите;
 • Намалена еластичност;
 • Появата на акне;
 • Акне;
 • Пигментными петна;
 • Бръчките.

Средство се използват по време на бременност за предотвратяване на стрии. Необходимо да се започне не по-късно от 4 месеца, до момента, когато стомаха започне интензивно да се увеличи по обем.

Става ясно, че кремът има широк спектър на действие. Масово използване говори само за себе си.

Начин на приложение Клирвина

За постигане на поставената цел, е необходимо да използвате Клирвин според указанията за употреба. Важно е да се разбере, че се прилага такова лекарство, трябва да се консултирате с дерматолог, не винаги самолечение ще даде очакваните резултати.

Преди да използвате крема, без да се провалят, е необходимо да се направи тест за поносимост. Трябва да нанесете малко количество от крема върху малък участък от кожата на китката (там кожата е много нежна и възможна реакция бързо се прояви) и изчакайте 5-7 минути.

Алгоритъм за прилагане на Clearwin:

 • Премахване на грим от лицето.
 • Напълно се разчисти място за нанасяне на крем с помощта на пяна или друго средство за измиване на лицето си.
 • Подсушете кожата с кърпа или кърпа
 • Вземете малко количество средства от акне и на пигментни петна и размазване в цялата увредена повърхност.
 • Разпределете крема трябва да кръгови движения до това време, докато целият не се абсорбира в кожата.
 • Повторете процедурата изисква два пъти на ден
 • Продължи прилагането на Клирвина постоянно, дори и след пълното зарастване на всички засегнати области, с цел профилактика.

Курсът на лечение е средно 6-12 седмици, но първите резултати ще се видят вече след няколко седмици редовна употреба. Важното е да не забравяме да се използва крем всеки ден.

Противопоказания

Както вече бе споменато, този лек за акне и пигментации, не е едно лекарство, така че химичните елементи в състава му липсват. Единствената пречка за използването на този вид лечение се счита за свръхчувствителност към билкови съставки или други съставки на крема. Преди да започнете курс на лечение, трябва да се консултирате с лекар, а също и внимателно да се проучи състава.

Ако говорим за бременност и период на кърмене – използване на Clearwin не влияе нито върху плода, нито на бебето. Той се счита за безопасна, а дори напротив-полезни, но много майки вече знаят за собственост на крем – заживлять белези и премахване на стрии. Въпреки това няма никакви факти за провеждане на научни изследвания в периода на света дете не е посочено в инструкциите за употреба. Така че най-добрият изход е да използвате Клирвин вече в следродовия период. В края на краищата, никой не ще отговаря и за това, как ще реагира организма на бременната към лекарството и какво ще бъде здравето на бебето.

По-добре поберечься и изчака малко, за да не нанесе вреда на себе си и на детето си.

Същото е и с период на кърменето. Тъй като в състава на Клирвина включва много извлеци от билки, има вероятност от възникване на алергични реакции при бебето. В края на краищата, всичко, което влиза в тялото на майката веднага се записва и в млякото си.

Препоръчва да се започне лечение само след отбиване на бебето от майчиното мляко.

Крем Клирвин от акне и пигментни петна: прилагането на отзиви

Мнения за средство Клирвин

Да се провери колко ефикасен е препарата, е необходимо да се оцени го по оставени на форумите коментарите. Трябва да имате малко време и достъп до интернет. Ако се вярва на това, че за него пише, че е божи дар за хора, страдащи от акне, заболяване или ярко изразена пигментация на кожата.

Четене на оценка на хората, редовно използващи крем, може би си мислите, че те са нереалистични, и оставени с цел реклама на козметични средства. Почти няма негативни отзиви за този продукт. Това показва, че лек за акне и пигментации, дава очакваните резултати.

Съществувам и такива мнения, че Клирвин обикновения крем, който не може да помогне за преодоляване на угревую болест. Може да са работили и на човешкия фактор: не, всеки човек се изисква и ясно трябва да инструкции за употреба. Може би това е причината бездейственности на лекарството. Вероятно и този вариант е, че кремът помага на тези, които в него вярва. Тогава се задейства още и самовнушение.

Внимателно преразглеждането на мненията и оценка на Clearwin може да се направи умозаключение – необходим или не.

Клирвин, крем за борба с акне и пигментными петна взема достъпността и широк спектър на действие. Но да се определи дали той има силата да се справят с тази задача, може би само тествани го за себе си. Преди да започнете употреба на крема е препоръчително да мине тест за алергия, след което е позволено да се пристъпи към неговото нанасяне върху кожата. Да Не забравяме и факта, че е по-добре да се въздържат от използването на Clearwin в период от света на бебето и кърменето. След прилагане на средства ще бъде възможно най-безопасно и няма да навреди на онзи, който го използва.