Бъди красив » Здраве » Крем Пчелен спаси за ставите: състав, приложение, мнения

Крем Пчелен спаси за ставите: състав, приложение, мнения

Време, физически натоварвания, свързани с тях фактори като лоша екология и неправилно хранене, не ни пощади ставите. Техните болезнено състояние се проявява в хроничен болевом нарушения и намаляване на трудоспособност. Не е необичайно, когато следствие на намаляване на подвижността на ставата, се превръща в загуба на способността да се служи в различни форми.

Крем Пчелен спаси за ставите: състав, приложение, мнения

Сблъсквайки се с първите признаци на проблеми със ставите, ние понякога правим класическата грешка – се опитваме да се изключи, а просто "лекува" проява на настоящата симптоми с помощта на разрекламированных мазила, балсами и спрейове, по-често просто обезболиванию, без да се прибягва до системните действия. А възможността да се прибегне до последната се появява в момента с разработването и пускането в продажба на крем Пчелен спаси, уникална формула, която е насочена именно към възстановяване на здравословното състояние на ставите — хрущяли и сухожилия, а не негативно облекчение временни неудобства.

Невероятна способност да Пчелен на спасителя избавлять от болката, премахва скованост, ставни отоци и възпаления, отлично се съчетава с насочена възможност за:

 • подобряване на "храна" в ставата;
 • стимулира процеса на кръвообращението в зоната патология;
 • възстановяване на ставния хрущял;
 • ускоряване на регенерацията, разби микротрещинами, тъкани и стави;
 • блокира отлагането и изведе сол от тялото става.

Въпреки това трябва особено да се отбележи, че всички тези приятни резултати са възможни, внимание, само при системно прилагане на "Пчелен спас" в срок от 10 дни и повече. Именно курсовое, а не эпизодическое, прилагането на това лекарство ще осигури пълно възстановяване на предишната му подвижността на ставите.

Крем Пчелен спаси за ставите: състав, приложение, мнения

Състав

Имайте предвид, преди всичко, баланс и лекота на състава высокоактивного крем Пчелен спаси, му се даде възможност за ефективно лечение на ставите и хрящевые тъкан.

Съставките му изглежда по следния начин:

 • Вещество пчелен podmore или, просто, мъртвите пчели. В това определение напълно липсва повод за суеверен страх. В края на краищата в мъртва пчелни, завершившей в естествена форма цикъл на живот, съдържа почти всичко, което е плодовете на нейния труд. Изключителна способност, този състоящ се от мазила и бързо се абсорбира в структурата на тъкан на човека, отдавна е известна. За сметка на бързината на експозиция на вещество, участва в процеса на засилване на притока на кръв. За стартиране на процеса на регенерация, например, при пресни или предишно переломе, подмор — наистина откритие.Освен това, както и съпътстващият ефект от действието на названого вещества има място за качествено подобряване на черния дроб, вените, имунната система, цялостното здраве на целия ни организъм;
 • Благоприятен ефект на пчелна отрова — не е новина. Влиза в състава на крема, той има благотворно и нежно поддържа ставата. В резултат на неговото въздействие става премахването на възпаления, скованост, подуване, премахване на болка регионална синдром, възстановяване на функцията на движение на повредени стави. Така, пчелна отрова от древни времена са лекували ревматизъм и остеохондроза достатъчно курьезным, но прост начин – позволява на пчелите хапят раната болка на мястото;
 • Силен антиоксидант – екстракт от прополис действа като мощен природен филтър, защита на епидермиса от вредното влияние на ултравиолетови лъчи. Чрез регенериране на тъкани, стимулира премахването на отоци, неутрализирането на токсините, удължаване на младостта на кожата и увеличаване на естествените защитни сили;
 • Продължителен и здравословен ефект на пчелен восък в състава на крема се проявява преди всичко за стимулиране на регенерацията на клетките на мека кърпа, за нормализиране на водния баланс, дава мекота, еластичността и гъвкавостта покривка на кожата;
 • Лечебните и тонизиращи свойства на маслото мура са незаменими, ако изпитвате дискомфорт и умора на краката, успешно прилагат при мускулни болки и потискането на възпалителните процеси в засегнатите тъкани на ставите. Освен това, масло има изразен антисептичен, обезболяващ и стимулиращ ефект;
 • Съдържаща терпентин, катран сибирски кедър благоприятно поддържа кислороден баланс ставна тъкан, активира клетъчните процеси, леко участва в регенерацията на тъканите на хрущяла, осъществява защита на кожата покрива от неблагоприятното въздействие на външната среда;
 • Микроелементи, съдържащи се в мяте поле, за да потиска болковите усещания благодарение на леко расслабляющему действие на мускула, особено при ушибе и болки в гръбначния отдел в тялото на човек;
 • Отличителна черта на екстракта от див кестен е наличието в състава му на "сапонина эсцина" и "флавонового гликозида", които участват в укрепването на капилярна структура и предоставяне на регенеративную способността на тъканите на организма.
 • Действие терпентин, преди всичко, насочена към храна клетъчна структура и предотвратяване на прояви на хипоксия на тъканите.

Правила за ползване

Трябва да пея съвет на човек, решившему започнете курсова терапия за възстановяване на ставния заболявания с помощта на крем Пчелен спаси — ще получите консултация от лекар с цел поставяне на точна диагноза и определяне на противопоказания. И противопоказания за приложение на крем такива. Крем не е показан, преди всичко, от бременни, кърмещи, както и за лица, с едни или други увреждания на кожата, например, са отворени. Към черта индивидуална непоносимост към компонентите на крема трябва да се дължи на алергична реакция на един или друг продукт на пчеларството.Освен това, при влошаване на състоянието в процеса на прилагане на крем, следва терапията да се прекрати и спешно да се потърси съвет на специалист.

Крем Пчелен спаси за ставите: състав, приложение, мнения

Лечебна процедура с помощта на сметана в домашна среда е доста проста: взима се известно количество средства и се прилага в участъка от тялото, засегнатата проявляемым определени симптоми (болка, изтръпване) заболяване. Не прекалявайте с усилия, с цел изключване на рецидив болка. В масажни движения на ръцете трябва да присъства лекота. Втирайте крем в тормози парцел на тялото, докато не се появи леко зачервяване, и се опитайте да да бъдат в покой минимален в рамките на половин час.Специалистите препоръчват минимална продължителност на курса на лечение – не по-малко 10-12 дни с дневна честота на приложение два или три пъти.

Достойнството на всички пчелни продукти в природната уникалност. Не е изключение и крем Пчелен спаси, компоненти на което са създадени за вас от самата природа и нейните добри "тружениками" – пчели. Повярвайте ми, при правилното прилагане на крем за ставите Пчелен е спасил, за да ви върне радостта и увереността на пътя!

Коментари

Яки, На 59 години: "Дълго време след тежката контузия е измъчван от болки в ставата на крака. Препоръчал лекарят крем Пчелен спаси. Имаше няколко, не съм сигурен в ефективността му. Но.... резултатът надмина всички очаквания. Най – важното- търпение! Почти три седмици mazal става на крем. Дълго, съгласен съм. Но сега тичам като млад!"

Артьом Genadi, 34 г.: "на Всяко заболяване изисква дисциплина неговото лечение. Ставни заболявания не са изключение. При икономика диагноза тъп следване на препоръките на лекар и инструкции за употреба на крема ми позволи да се постигне пълно премахване на болки и скованост в областта на раменната става. Заедно с комплекс от специални упражнения крем Пчелен спаси — просто чудо! Благодаря ви добри хора, придумавшим му рецепта."