Бъди красив » Деца » Млечно хранене на децата

Млечно хранене на децата

Децата са нашите цветя! Всеки родител иска да се хранят си цветенце, най-добри, свежи и качествени продукти. В днешно време е много трудно да се намерят тези най-качествени и полезни продукти.
 

Млечно хранене на децата

Например, за мен като майка е много важно, отколкото да се хранят бебето, да му хареса и той яде или пие с удоволствие, и в същото време е полезно. В края на краищата, в магазините сега такова голямо разнообразие, че понякога дори теряешься в избора на един или друг продукт. Изберете какъв вид на сместа, какъвто мляко, кисело мляко, кисело мляко и други млечни продукти се хранят бебето, е необходимо на първо място да се гледат до коя дата може да се употребява, когато той се произвежда, ами и състава разбира се. И как да не се бърка в избора на млечен продукт, дори когато соблюдаешь всички тези елементи?
 
Когато купуваш млечната смес, преди всичко трябва да се вземат предвид индивидуалността на детето. Млечни смеси сега е много близо вкус към били познати да възпрепятства мляко. Сместа се случват, за недоносени деца, обикновени, има и стандартните за здрави пълен мандат деца, които нямат противопоказания. И превантивни. Те обикновено се използват за деца с нетяжелыми заболявания, запек, колики, алергии, повръщане. И лечебна. Такива млечни смеси за тези деца, които, алергия към някоя съставка на входящите в състава му, или пък детето е запек, и обратното редки изпражнения и други заболявания.Смес от млечни продукти също са хипоалергенни, низколактозные, безлактозные, сухи смеси на базата на соя.
 
За да разберете каква смес е, и в какъв период от време трябва да се даде на детето трябва да се обърне внимание, е кои фигури стоят в буркани, кутии 1,2,3,това се случва и 4. Цифра 1 - означава за деца до 6 месеца, 2 - с 6 до 12месяцев, 3 - с 12месяцев или с година, на 4 и половина години и по-горе. Те се срещат рядко, обикновено деца до тази възраст 90% от преминаването към нормално хранене, това означава, че самият да ядеш. Минавайки по каквато и да било причина на изкуствено хранене ребеночка, а не на гърдите, непременно е нужна консултация от лекар-педиатър. Заедно вие ще вземете само един нужната ви млечна смес, като се има предвид всички особености на вашето дете.
 
Млечно хранене на децата
 
Как мляко, козе или краве пие своето дете, и колко месеца? Винаги е бурно обсуждающий въпрос на две поколения. По-възрастното поколение заявява, хранете с 6месяев, лекарите от 12 месеца.
 
С кого да се доверят и кого да слуша? По мое мнение, само трябва да се доверите на себе си и на индивидуалността на детето си предпочитания. Ето, например, моят мъник е отказал да пие козе мляко, нещо не се хареса, а ето и краве мляко с удоволствие. Аз въведе в диетата краве мляко, когато моето дете беше на около 10 месеца в корема на бебето е вече адаптирана към различни продукти.
 
В нашето сегашно време много, много е добавил никакви кисело мляко, творожков, кефиров с различни вкусове, пълнежи, с витамини, живи и не живи бактерии, за деца, като ранна възраст от 6-8 месеца, така и за децата, по-възрастните от около 3 години. Но, по-добре държи корема си дете и да дава всички тези творожки и кисело мляко по-късно. А най-важното е да погледнете срока на годност и какво влиза в състава.
 
Зърнени култури, млечни продукти, също на някои от представителите на млечно хранене за деца. Те също огромно количество различни фирми. За деца на различна възраст, с витамини, с омега, гиппоаллергенные, с плодове. За деца от най-ранна възраст детелина препоръчват даване на глутен като ориз, елда, постепенно въвеждане в диетата и други зърнени храни, като например от 5 зърнени храни, пшеница, овес и много други. Също така е необходимо и да не забравяме за нашите задницата от всички години като манка. Тя е една от първите вводилась в нашата диета 80-90годов, и е смятан за най-полезна каша.
 
Сладка мама, татко, баба и дядо, закупуване на млечни продукти, които преди се фокусира върху вкуса на карапуза. В края на краищата, правилната организация на храненето на бебето – това е залог за неговата спокоен сън.