Бъди красив » Кариера » А искате ли да бъде успешна?

А искате ли да бъде успешна?

Мечтаете за кариера, но не знаете откъде да започнете? Мисля за това, какво си струва да направят усилия и в каква посока да се движат, за да успехът не дръзнах да чака дълго? Започнете с четене на тази статия... и, както знаете, може да бъде повишаване в йерархията скоро ще засегнат и вас?!
 

А искате ли да бъде успешна?

Така че, начин на успешна жена... От къде "вплетени" той?
На външен вид.
Старата поговорка "Отговарят на дрехи – провожают за ума" е известен със сигурност, всеки. Отрече, че това не е така, би било нелепо и много глупаво. Но тъй като правим това, ние не, и ще е по-добре призадумаемся за това как трябва да изглежда една жена, която желае да се рекламираме по служба. И така, "работно" облекло. Да – простота, строгост и елегантност; не – шантавите рокля и на прекалена откритост (дълбоко деколте и твърде кратък юбкам). За дрехи с базари по-добре да забравите, от сега нататък в приоритетите на ниска цена не неща, а на тяхното качество.Абсолютно phpshop_checkout_err_ccdate_inv безредие (помятость костюм, петна и трохи по дрехите).
Грим – колкото се може по-естествен. Атрактивни черти на лицето се подчертае, не е забранено, но "рисува" маска, е точната дума, не си струва.
Коса... Тук наистина всичко е индивидуално. Най-важното – без екзотични прически и екстремни цветове. И още нещо – мазна коса едва ли някой харесва.
 
Волеви качества.
Не всички те са на огромно ниво... И все пак без тях никъде.
  • Чувство за цел. Осъзнавайки, че искате, идете към това, дори ако това изисква значителни времеви разходи и максимум интелигентни (а може и физически) усилия. Не спирайте на средата.
  • Упоритост и постоянство. Не с тези качества е много трудно да се постигне нещо, не само в кариерата, но и в живота.
  • Решителност. Качеството е просто необходимо за решаване на важни въпроси, които изискват бързо отговор.
  • Самообладание. Всички ние сме хора и всичко човешко ни е присъщо. Но само един победител, който да може да запази контрол над себе си в някаква неприятна или неочакваната за него ситуация. Импулсивни действия и неразумни постъпки до добър рядко довежда.
Комуникация.
Позитивност и още веднъж позитивност. Нима ви харесва мрачни, затворени или жалующиеся на своя тежък дял на хората?! Ето-ето, те никого не харесват. Бъдете нежни и сладки с околните. Не си струва зубоскалить или арогантно се отнасят към никого. Интересуйтесь живота на хората, и тогава те да се интересувам от вас.
Саморазвитие.
Знаете всички – това е невъзможно. Но е напълно възможно да науча нови неща и да се култивира. Искате ли да достигне непознати висоти – направи за това нещо, разсад растат над себе си.