Бъди красив » Здраве » Еликсир Здрав за имунитет: състав, приложение, мнения

Еликсир Здрав за имунитет: състав, приложение, мнения

В живота на човека имунната система, играе важна роля. Той служи като бариера, която провокира тялото да запази себе си от армията на агенти на вредни бактерии, вируси, паразити, гъбички. Локализаторами всички тези инфекции са имуноглобулини, антитела. От силата им зависи резултат от борбата с болестта. Не много хора могат да се похвалят с добър имунитет, което допринася за формирането на основната сума на болести. За неговото намаляване могат да повлияят външни и вътрешни фактори – стрес, непълноценно хранене, неправилен начин на живот, прием на антибиотици, околна среда.Като се има предвид ситуацията, имунната система се нуждае от подкрепа. Чудесен помощник за възстановяване, за подкрепа на здравето може да служи като Еликсир Здрав за имунитета. Той провокира работа защитни механизми, чрез активиране на съпротивителните сили, почиства клетките на организма, възстановява здравословна жизнена дейност. Не е токсичен, не причинява привикване и алергични реакции. Може да действа като самостоятелно лекарство, така и аксесоари за засилване на действията лекарствено лечение, поддържане на имунната система.

Еликсир Здрав за имунитет: състав, приложение, мнения

Признаци ослабленности на имунната система

Да ги признае за възможно по сигнали, които подава тялото:

 • Появата на настинки повече от 2-3-х пъти в годината с продължителност над 7 дни;
 • Хронични заболявания;
 • Податливост на чести нервна отчети, както;
 • Нарушение на съня;
 • Промяна на кожната покривка под формата на обриви, лющене, зачервяване, херпес;
 • Косопад, чупливи нокти;
 • Хронична умора, ниска способност за работа;
 • Настаняване в места с лошо екологично състояние.

Всеки от тези фактори е достатъчно да се вземе решение за незамедлительном запознаване инструкции еликсир Здрав, началото на оздравителен курс.

Състав на еликсир

Продукти на пчеларството, лечебни растения ето и основните компоненти на средства:

 • Прополис. Уникално лепкав вещество, което пчелите. Известен със своите антибактериални, антисептични, противовъзпалителни свойства. С помощта на червата се отървава от гнилостните бактерии, премахва токсините. Добър резултат показва в форми за укрепване на имунната система, лечение на кожни заболявания, УНГ заболявания, пневмония, бронхит, болести на половата система.
 • Масло от бял трън, или бодили (популярно име) с витамини А, В, Д, е, в състава. Работи на изхода на токсични вещества от черния дроб, ускоряване на обновяване на клетките, потиска вируса на херпес. Е превантивно средство за разширени вени, кожни заболявания, диабет, имунен.
 • Кедрова Живица. Допринася за подобряване на работата на ендокринната система, обменните процеси. С нейна помощ се увеличава физическа, умствена активност, естествен имунитет.
 • Масло от морски зърнастец. Това е средство с витамини А, С, В1, В3 нормализира процеса на обмен на хормонално ниво. Използва се при лечение на заболявания на черния дроб, червата. Подобрява дейността на сърцето, жлезите с вътрешна секреция, зрителна функция, мъжкото здраве. Подобрява подвижността на белите кръвни клетки, допринася за премахване на бактерии и вируси.
 • Екстракт от кедровия. Спомага за развитието на усваиванию витамини, минерали, намаляване синтеза на витамин Д, подобряване на защитните функции на организма, предпазва от усложнения, възстановява микрофлору след прием на антибиотици.

Еликсир Здрав за имунитет: състав, приложение, мнения

Прилагането на иммуномодулятора

Ползват полезни свойства еликсир могат хората от всички възрасти. За защита на тялото в продължение на календарната година специалистите съветват да се извършва курс профилактично лечение веднъж на 6 месеца. Най-ефективно е подходящ пролет, есен – период на най-вирусен и бактериален ефект.

Отличаващ се с приятен аромат и вкус, еликсир не представлява трудност в приемната. Дори и децата с лекота го пият. Лекарството се препоръчва за употреба, както за засилване на превенцията на имунитета, така и за комплексно лечение на различни заболявания:

 1. При профилактика, укрепване на имунитета дозата е 1 мерителна лъжичка на ден, с един прием. Продължителността на приема е от 10 дни.
 2. При лечение на заболявания на лекарството трябва да се приема заедно с основната терапия 2 пъти на ден: 1мерная лъжица сутрин на празен стомах преди закуска, 1мерная лъжичка вечер преди ядене. Продължителността на приема е 2 седмици по необходимост до един месец.

Еликсир Здрав не носи вреда на организма при сливането с други фармакологическими лекарства. Той като средство от растителен произход само засилва тяхното действие. Допуска едновременно съвместно използване на друг иммуномодулятора не само вегетативно, но и химическо образование.

Действие Здрав

В резултат на прием човек получава:

 • Повишена устойчивост на различни видове заболявания;
 • Подобряване на кръвния поток;
 • Засилване на обменните процеси;
 • Повишаване на физическата, умствената активност;
 • Възстановяване на работата на всички системи и органи, в резултат на засилено усвояване на минерали и витамини на организма;
 • Предотвратяване на развитие на усложнения на хронични, инфекциозни заболявания;
 • Активно възстановяване на лигавиците и кожата покрива.

Противопоказания

Натурален лечебен еликсир противопоказания няма да има, но не се препоръчва тя да се прилага при индивидуална невосприимчивости всеки компонент, бременност и хранене на бебето кърмене. Така че приемът трябва да започне само, след проучване на указания за прилагане на производителя.

Резултати от изследвания

В клинични проучвания еликсир са участвали до 700 доброволци сред тях децата от 10 години мъже и жени от различни възрастови категории с различни патологиями. След 2 седмичен прием на средства е получен в резултат на:

 • 99% от участниците започнаха да страдат повишен жизнен тонус
 • 96% са подобрили сън, състоянието на кожната покривка, коса, нокти
 • 93% от темите престанали да усещат симптомите на хронични заболявания, херпес.

Важното е, че повторни изследвания при изтичането на 5 месеца след началото на експеримента потвърди първоначалните високи резултати от анализи. Показателно е това, че участниците в експеримента целия период не са болни, ОРИ

Лекарството не само помага за укрепване на имунитета, но и активно участва в борбата с инфекциозни процеси, различни по вид вътрешни заболявания.

Еликсир Здрав за имунитет: състав, приложение, мнения

Предпочитанията на другите медикаменти за имунитет

Еликсир е Здрав има редица значителни предимства в сравнение с аналози:

 • Състои се от натурални съставки;
 • Осигурява защита за продължително време до 6 месеца;
 • Показан за употреба без ограничения на възраст, средство за всички членове на семейството;
 • Възстановява, поддържа собствен имунитет, след като много подобни на тях препарати създават изкуствен;
 • Запазва биоритми на организма;
 • Проста схема на прием и на достъпна цена.

Първоначалното подобрение се отбелязва след 5 дни прием на сироп.

Коментари

Еликсир е Здрав има само положителни мнения на лекари.

След анализ на коментар пациенти, повдига еднозначен извод – всички респонденти са доволни от резултатите действия средство, което има за цел предотвратяване на болести и стареене на организма.

Еликсир Здрав надежден помощник за възстановяване на защитните сили на имунитета и, следователно, качеството на живот.