Бъди красив » Здраве » Еликсир Здрав от паразити: състав, приложение, мнения

Еликсир Здрав от паразити: състав, приложение, мнения

Дори и тези хора, които стриктно спазват правилата за хигиена, не са застраховани от появата в тялото си нежелани съседи – червеи. На пазара се рекламира огромно количество средства, предназначени да се отървем от тези досадни спътници. Всеки от тях има своите плюсове и минуси. Много се пише напоследък за эликсире Здрав от паразити. Нека да видим, какво е това лекарство, да поговорим за продуктите, влизащи в състава му, начините на употреба и анализира мненията на тези, които им се радва.

Еликсир Здрав от паразити: състав, приложение, мнения

Основни съставки и тяхното действие

Прополисный еликсир Здрав, по информация на производителя, съдържа в себе си компетентно подбрано комбинация от натурални компоненти.

Неговите близки – прополис (пчелен клей), той отдавна е известен продукт на пчеларството. Той притежава антибактериални, антивирусни, антисептични, иммуномодулирующими свойства, но до края на целия спектър на действие не е изследвано.

Производителят твърди, че в комплекса медпрепарата пчелен клей блокира способността на обезпаразитяване да се възпроизвеждат и да ги премахва от организма по естествен начин, не оказва въздействие върху вътрешната микрофлору.

Трябва да се има предвид опасността от това вещество за алергични хора с индивидуална непоносимост на мед и свързаните с него съставки.

Втори по значимост компонент — ленено масло. То е получено чрез студено пресоване, което означава, че в нея са запазени ценни мастни киселини, макро и микроелементи.

В представляемом лечение, според продавача, масло тайна на стената на червата и спомага за заключението паразити и резултатите от тяхната жизнена дейност. Освен това, тя ни доставя много витамини и благотворно влияят на СЧ.

В эликсире изброени витамини А и Д. Витамин А е необходим за нас, за поддържане на имунната система, нормалния растеж и развитие. Витамин е подобрява възстановителните възможности на организма, подобрява физическата и умствената дейност, стимулира работата на нервната система. Тези витамини се препоръчва да се вземе в комплекса. Освен общеукрепляющего действието им концентрация в средство засяга премахването на глисти и техните отпадъци.

Правилната комбинация от елементи на елексира засяга мускулната тъкан глисти, парализира мускулатура, блокира ги двигательную активност, се разлага и дислоцирует от организма.

Показания за употреба

Рязко отслабване, бледност на кожата покрива, сърбеж в ануса – това са външните симптоми, сигнализирующие за червеи. Но се празнува и от други признаци, които ние често приемаме като проява на други заболявания:

 • нарушаване на работата на стомашно-чревния тракт: диария, запек, метеоризъм, подташнивание;
 • общо неразположение: виене на свят, болки в мускулите и ставите, хронична умора, сънливост;
 • алергични реакции и обриви по кожата;
 • възпалителни процеси в синусите, половите органи.

Подобна симптоматика може да е сигнал за инфекция от паразити. Еликсир Здрав убива ларви, яйца и възрастни червеи в стомашно-чревния тракт, жлъчния мехур и го протоках, черния дроб и други органи.

Еликсир Здрав от паразити: състав, приложение, мнения

Как правилно да вземе еликсир

Производителят препоръчва да се спазват инструкциите на приема на лекарството и да го направите по следния начин:

 • приемат три пъти дневно преди хранене;
 • еднократна доза – чаена лъжичка;
 • продължителността на приема – 14 дни.

Преди употреба бутилката трябва да се разклати. Инфузия има приятен вкус, но при желание можете да пиете вода. При прием на не забравяме и за спазване на диета, правилата за лична хигиена. Производителят обещава бързо възстановяване на организма, както и ефекта от прием е видим почти веднага. Той се изразява в следното:

 • подобрява храносмилането, стабилизира стол, тъй като изкара токсините и остатъците от жизнената дейност на паразити;
 • изчезват болезнени усещания и дискомфорт в коремната област;
 • появява апетит;
 • повишава общия тонус;
 • нормализира цвета и състоянието на кожата.

Месец след последния прием е препоръчително да се проведе още един курс на лечение.

Профилактика на червеи с помощта на елексира: кога и защо

Условия около нас не са стерилни, така че производителите предлагат приема на лекарството периодично профилактично. Риск от попадане на червеи вътре в организма и ги разбърква се увеличава при наличието на следните фактори:

 • до вас живеят домашните любимци, особено в случаите, ако те се разхождат по улицата;
 • има малки деца, които изследват този свят, в това число tactilely и на вкус;
 • ако вие или ваши роднини се занимават с градинарство или цветарство, отгледани животни;
 • пътуване, особено в екзотични страни, хранене на публични места, пиенето не на бутилирана вода.

В предупредителни да медикамент е ефективен толкова, че активира защитните функции и укрепва стомашно-чревния имунитет.

Мнения на потребителите

За да цитирам някои от мненията на хора, които са използвали еликсир Здрав от паразити.

Елена, на 56 години, Екатеринбург, русия: "Винаги е твърдял, че червеите – това е детска болест, но трябваше да се срещнат с тях на моята възраст. Дълго време не се решавах да отида на лекар, проблемът е деликатен: дъх не че лош е вонящ, и в ануса сърби. Премина тестове, един куп хапчета изписан. Почитала противопоказания и е отишло в задънена улица: че вылечу, а че покалечу. Съседката показа една статия за прополисном эликсире. Съставът е добър, поразмышляла и купи. Не съжалявам за нищо. След още няколко дни забеляза, че от устата не мирише. И стомахът е по-добре да е спечелил.След три седмици проверилась – всичко е наред. Оценката ми е 5. Но има един отрицателен момент. Цената е за мен высоковата."

Еликсир Здрав от паразити: състав, приложение, мнения

На 35 години, Новосибирск: "Водя активен начин на живот, се занимавам с този спорт. Винаги добре се чувства, а тук да стане бързо се уморяват, губят тегло, сърбеж по кожата се появява. Се обърна към доктор, той диагноза – хелминти. Мисля, че в басейна или в банята подцепил. Време съжалявам – опашката от лекар, отдаване анализи. В интернет накопал информация за балсам от фирма Здрав. Поръчах. През месец отново проверился. Всичко е в норма! Моите роднини също пропили лекарство, като превенция от червеи."

Евгени, на 25 години, гр. Саратов: "съпругата ми и аз пътуваме много. Винаги вземате със себе си в пътя на това лекарство. Най-доброто световно известно средство, когато питаешься в движение."

Ксения, на 29 години, Москва: "за Мен едно лекарство не помогна. Придобити реклама. Вредното в него, разбира се, нищо не са, но от червеи, той е безполезен, защото няма прополис на този вид имоти – унищожаване на червеи. Освен това, не може да съществува лекарство, което да е действал на всички, без изключение, паразити, и при това на 100% би било безопасно за човека."

Както виждате, мненията са различни: и положителни, и отрицателни. Яжте еликсир, като ефективно лечебно средство, или не – вие решавате.

Нова формула за еликсир Здрав от паразити

На базата на елексира Здрав от паразити специалисти център е създаден медикамент Депаразит. Той включва в себе си подобрена формула, където с изключение на основните компоненти на допълнително влезли екстракт от лечебни растения: кедър, естрагон, папрат, мащерка, карамфил, ангелика, киселец, вратига.

Той е предназначен за лечение на гельминтоза на всички етапи и във всяка възраст. Според центъра Здрав препаратът е тестван от доброволци и доказали своята ефективност в 99% от случаите. Странични ефекти не са били разкрити.