Бъди красив » Развлечение » Пет възможности за почивка с приятелки или момичетата рулят

Пет възможности за почивка с приятелки или момичетата рулят

Има много начини да прекарате свободното си време, но само ти си знаеш, че наистина ще ви унищожен, впечатления и положителни емоции. Ще разкажем за няколко начина за забавно прекарване на времето.
 

Пет възможности за почивка с приятелки или момичетата рулят

 Вариант едно.  Събираме приятелки и да отидат на шопинг. Колкото повече момичета, толкова по-забавно! Всеки набира "на куп" дрехи (понякога забавен, която няма да си купите, толкова смях в името), а по-нататък переодеваемся и показваме на всички им облекло. По-добре да се направи музика, да танцуват и пеят заедно. За повдигане на настроението в новия маската се препоръчва "кривляться" и да направи модния подиум в магазина. Нека всички видят какви сте красиви и весели.
 
 Вариант две.  Може да събере своите момичета в кафенета и играят на игра "Познай кой си ти". Условия вероятно са известни на всички: идват стикери, написани или популярен актьор, или човек, когото всички от присъстващите. Водящий задава въпроса: "Аз играя в един филм?" и т.н.
 
 Вариант три.  Съберете момичета, да се затвори за чието нещо на тавана. Легнете кръг в спални чували и споделят своите най-тайни тайни (целувка с момче, в детския лагер и т.н.)
 
 Вариант какв   тыре. Може би б   анално, но това е моминско парти! И разбира се трябва да се загорелых чистачи на къщата. Нека се почистват и раздеваются, а вие може да танцува и персонализирането им. Като прибиране на реколтата оферта измийте пода, избърсване на прах и измиване на съдове, мускулести мъже го правят много еротично.
 
Вариант пет. В душата ние всички модели. Но можем ли ние пред фотограф раскрепоститься, така както се доверяваме на своите приятелки?! Разбира се, не! Тогава по-скоро сложете си своите най-смели тоалети. Снимки можете да прекарате в града, да речем, на брега на морето по залез слънце. Много красиво. Можете да роди или да приеме някакви други изразителни пози. Доверието и фантазия – вашето превъзходство. Наслада от красиви гледки и невероятни снимки ще ви позволи да почива перфектно.
 
Свободно време с приятелки – това е най-ярката част от живота си и куп забавни спомени. Встречайтесь, чат, хвастайтесь! Вие сте перфектни!