Бъди красив » Домашно огнище » Дайте на Нова година чудесно спално бельо от сатен

Дайте на Нова година чудесно спално бельо от сатен

Дайте на Нова година чудесно спално бельо от сатен

Наталия вече не един ден "ломала главата си" — какво да дам на Нова година със своите близки и приятели. В нея има много приятелки, и за някои тя вече подобрала подаръци, но в нейния списък е записана само наполовина. Повтори не искал да излезе с още възможности за приятни изненади, тя все не можеше. И тогава тя видя в някой от сайтовете невероятно красиво бельо с елегантна, сякаш жив, роза. За нейна изненада, цената не е толкова висока. Подарък няма да се откаже нито една жена!

Ако даваме, това спално бельо от сатен

Наистина, красиво спално бельо, особено ако тя пошито от висококачествен сатен, няма да откаже на никого. Този естествен материал изглежда много благородно и богато. В по-ранни времена този плат, наречен "хлопковым коприна". Но сатен е бил винаги по-евтино естествена коприна, въпреки че е малко по-ниско от него. Лесно красив блясък на сатен все още прилича на атлас, но памучна природата.

Материал е изработена от памучни нишки, се намира на 2 вида. Основа от тъкан образува плътен конец, а лицевата част – по-тънка крученая конец. Тя е същата и придава сатину лъскава блясък. Ws тъкан – матова и леко грапава, което е безспорен плюс за спално бельо. Сатиновые в леглото не се плъзгат на матрака, а твърдо "блокировка" с неговата повърхност.

Сатен добре задържа топлината, така че в хладно време е много удобно да се спи на такова постельном бельо.

Между другото, бельо от сатен почти не се колебае. Поспав на него дори за няколко дни, доста се разклаща одеяло, за коригиране на чаршаф долен, и леглото отново ще изглежда спретнато и свежо, като че ли само си постелили. А с модерен дизайн (с модерен светъл или сдържан благороден) легла комплекти, заедно с гореописаните свойства позволяват да скриват от тях за място за спане, без покриване го одеяло и в дневните часове.

Не може да се каже, че подаръчни комплекти на добри сатинового спално бельо струва евтино, но то е доста плаща цената си, благодарение на своята надеждност и уникалните свойства на комфорт.

При избора на ваучър за подарък на комплекта трябва да бъдат внимателно проучени неговото описание. От наличните модели, освен подходящите цветове, трябва да се избират от състава (по-добре, ако тя ще бъде 100% памук) и по плътност тъкани (колкото по-висока е плътността, толкова по бельо износостойкое).