Бъди красив » Домашно огнище » Здрав сън с възглавници производство "Валетекс"

Здрав сън с възглавници производство "Валетекс"

Здрав сън с възглавници производство

Здравословен и пълноценен сън е гаранция за добро здраве и добро настроение на целия ден. Модерен бесен ритъм на живот често води до нервен стрес, които влияят на общото състояние на здравето и по-специално на лош сън. Ето защо, бране на спално бельо, все по-често потребителите обръщат внимание на помощните вещества са от естествен произход, давайки предпочитание на материали за обшива като поликоттон, chintz, бязь и т.н. Ние всеки отделен човек организъм е уникален, така че е уникален и ниво на комфорт.Ако една по-приемливи меки пълнители, нещо още по-строги.

Широк асортимент от пълнители качествени възглавници "Валетекс"

Възглавници за производство на "Валетекс" са в състояние да гарантира на всеки от вас един здравословен и отморяващ сън. Те са хипоалергенни, антибактериални, успокояващи и други лечебни свойства. Последвайте линка http://www.valetex.ru/podushki и сами се уверете в широк асортимент от продукти. Като пълнител действат такива материали като:

  • Лебяжий пух,
  • Овче руно,
  • Бамбук,
  • Фибер,
  • Полиестер,
  • Евкалипт,
  • Пух, и т.н.

Ортопедични възглавници "Валетекс"

Освен това, производство предлага също така качествени ортопедични възглавници, със синтетичен пълнеж от легкофайбера – полиестер със силикон, импрегнирана. Специална технология на производство осигурява наполнителю високо качество. Той не е токсичен, не причинява алергии, не поемат чужди миризми и влагата. Куха структура на влакната пълнител дава възможност за възглавница лекота и високомерие. Цената на тези възглавници пряко зависи от нейното тегло и материал обшивка. При това в директорията на производството "Валетекс" вие имате възможност да закупите продукти на цени на едро.

Бамбукови пълнители – това е спокоен и комфортен сън по всяко време на годината

Богат избор на качествени възглавници от производителя понякога възбужда купувачи в задънена улица. Но, кой да има предвид продуктите, които не сте дали своето предпочитание, всеки от тях притежава високо качество и в състояние да отговори на търсенето на всеки един от купувачите. Например, възглавници с бамбуковым пълнител. За антибактериальном наполнителе бамбук знае всеки от нас. Неговите влакна е в състояние да ни дарят топлина през зимата и охлажда тялото ни през лятото. Такъв пълнител има обеззараживающим и противоалергичен имот.Той е с доста висока абсорбираща способност и осигурява удобен и спокоен сън по всяко време на годината.

Гиппоаллергенные имоти евкалипт пълнител

Като пълнеж за възглавници фирма "Валетекс" също използва евкалипт. Това лечебно растение добре познато на ценителите на традиционната медицина, особено на тези, които имат проблеми с дихателната система. Възглавница с пълнеж от евкалипт се характеризира с гипоаллергенностью, тя ефективно премахва алергична реакция към дразнители от всякакъв вид, помага да се отпуснете след стреса, успокоява кашлицата и т.н.

Продукти "Валетекс" — това е гаранция за високо качество

Всички етапи на процедури за почистване и подготовка на суровината се извършват в производството самостоятелно. Ето защо фирма "Валетекс" гарантира високо качество на своите продукти и дълъг срок на неговата експлоатация. Освен това, ние предлагаме различни размери възглавници, съответно вие, като купувач, имате възможност да изберете размер под своите предпочитания. Подарък възглавницата на фирма "Валетекс" на своите близки, на хората, означава да ги дарите за здравословен сън и добро здраве.

Грижа за възглавници "Валетекс"

Възглавницата на фирма "Валетекс" непретенциозен за отглеждане. Калъф и калъфки за възглавници лесно да се прибира и са изложени на пране в машина машина в режим "Щадящей измиване при температура 60*. Пълнители възглавници достатъчно изсушена на открито.

Побързайте да направите правилния избор в каталога на продуктите на "Валетекс" днес.