Бъди красив » Домашно огнище » Как да изберете аэрогриль?

Как да изберете аэрогриль?

Може би, на въпроса "как да избера аэрогриль" и самодоволство всяка домакиня, решившаяся за закупуване на този домакински уред. А какъв аэрогриль най-добрите от представените на пазара на домакински уреди?
Преди всичко, трябва да се оправи, колкото се различават един от друг модели на аэрогрилей и какво изобщо представлява печка аэрогриль.
 

Как да изберете аэрогриль?

Вероятно все още аэрогриль повече печка. Такава мултифункционална фурна с функция на грил. Но особеност и уникалност на уреда е, че тя създава конвекцията на горещия въздух от вътрешността на колбата, храната издухани горещ въздух равномерно от всички страни. Много често аэрогриль на принципа на работа в сравнение с руска печка.
Предложената на аэрогриль цената варира както за фирми-производители, така и за пакетирането на продукта. Много на съдебното заседание аэрогриль хоттер, както и аэрогриль flavorwave turbo, известен реклама телемагазина. Въпреки това, предлагащи аэрогриль магазини разполагат и с такова устройство, както аэрогриль ves, аэрогриль smile, аэрогриль unit, vitesse аэрогриль.
При избора на аэрогриля преди всичко, обърнете си внимание върху нагревателен елемент: галогеновый (аэрогриль ves ax 730, аэрогриль ves 787, аэрогриль hotter тигър HX-1097) или ТЕНГ (аэрогриль ves 777). Някои хора вярват, че аэрогриль с галогеновым нагревател подготвя по-бързо.
Един от важните аспекти – управление на аэрогрилем — електронно или механично. Механично управление по принцип са снабдени с прости модели (аэрогриль ves 787, аэрогриль unit uco 909, аэрогриль hotter 1037 classic, аэрогриль smile ag 1902, аэрогриль viconte VC-700). Те имат една и съща скорост на вентилатора. По-сложни модели, оборудвани с впръскване или докосване, което позволява да избират от по-голямо разнообразие от режими на готвене (аэрогриль hotter hx 1057 elite, аэрогриль hotter HX-1047 universal, аэрогриль ves electric AX 747D).Като правило, това са три степени, които позволяват да се готви едно ястие в различни вариации.
Има още една съществена разлика–това е кутията аэрогриля. Тя може да бъде подвижен или в група. Последният вариант е по-удобен за работа, тъй като не трябва да се търси място в кухнята, за снимающейся капачки. Въпреки това, модели със свалящ се капак са по-евтини.
Почти всеки аэрогриль е в своята пакетна 2 решетки (ниска, висока), решетка за печене, 4 броя шампуров, захват за решетка, мрежест стимер, дюза за пиле, расширительное пръстен (ако моделът позволява да се увеличи размерът на колби).
Избор на аэрогриль, трябва да се обърне внимание и на обем. Среща се и мини аэрогриль (например, VES О 999, размерът му е 7-11 литра или Мини-скара сензорен Hotter HX-1037 Classic/S). Те са много спестяват пространство малки кухни. Обикновен аэрогриль обема на 10-14 л, обаче, при много от моделите му може да се разшири до 17 литра с помощта на расширительного пръстени. Много често този пръстен е ves electric аэрогриль.
Допълнителни функции заслужава да се отбележи повече колби. Вярно, от време на време все пак ще трябва да се мият или на ръка или в съдомиялна машина.
Не трябва да се пренебрегва наличието на стабилизатор, защита на аэрогриль по време на работата си от резки промени на напрежението. И разбира се, задайте въпрос на продавача относно гаранционния срок и наличието във вашия град сервизни центрове.
Аэрогриль купуват лесно. Всички търговски център в града има точка за продажба тази домакински уреди. Обикновено в такива търговски павилиони ще можете да си купите аэрогриль hotter. Това е по-често срещана търговска марка. Ако искате да си купите аэрогриль ves, си струва да посетите най-големите универсални магазини и търговски центрове. Да речем, ви заинтересува, беше някакъв определен аэрогриль. Онлайн магазин за големите градове често представлява голям асортимент от този продукт. Често по телевизията хвърча аэрогрили. Продажбата им се извършва в телемагазине.Достатъчно е да се обадите по телефона и в най-кратки срокове ще получите на вашия продукт.
Във всеки случай, вие избирате. Важното е да сте доволни от вашия избор, а продуктите бр своята дългосрочна работа.