Бъди красив » Мода » Как да изберете вечерна рокля?

Как да изберете вечерна рокля?

Всяко момиче се радва на предстоящия празник. Е, как всички момчета ще ескортират си поглед, в крайна сметка, за този празник тя трябва да бъде най-красивата. Но радостта се заменя от горчивина, когато става въпрос за избор на вечерна рокля.
 

Как да изберете вечерна рокля?

"Рокли са много, а няма какво да облека" — така си мисли всеки четвърти момиче, примерив почти всички модни колекция в бутика. Да, Да, да изберете вечер платьице не е толкова просто, както изглежда на пръв поглед.
 
За да блесне на празненството, задумайся, какъв тип рокли вас иска? Това може да бъде както един коктейл рокля, така и умопомрачительное дълго. Изборът е направен? Отлично! Сега остава да изберете правилната рокля по тялото. В края на краищата, всички момичета искат да се обличам подчеркивало само достойнство!
 
Така че, нека се опитаме да разберем правилността на избор на вечерна рокля за това, че всички погледи на мъжете са фиксирани към теб?
 
Ако имаш среден на ръст, но искаш да изглежда горе – рокля с висока талия, което завършва под самата гърда. Важно е да е тънък спускане и до коляното. Ако вие сте фен на рюшечек забрави. Долната част на роклята трябва да бъде без никакви рюшек. Обувките трябва да бъдат на висок ток.
 
Искаш ли изглеждат по-тънки – изберете дебнещ рокля. Нагоре трябва да бъде дълбоко. Така ще ти изглежда по-тънък.
 
Ако сте романтична натура, скъпа – ти костюм рокля от лека тъкан или пола, която скроена по наклонена линия. Стилисти препоръчват да се носят увеличительный сутиен. В тази премяна ще ти е най-сладък и очарователни и подчеркнешь си нежните женски извивки.
 
Имаш красиви бедра, но ти си мечта такива, като супермодели – изберете рокля с широк дъното. Тя ще облегать на талията, бедрата и в самия (както ти си мислиш) на широката точка на бедрата, леко ще се разширява. Отгоре трябва да е с голямо деколте. Важното е, да се знае мярката. В противен случай широк дъното, ще направи теб по-широк и по-дебел.
 
Мислиш раменете на една от най-секси части на тялото – смело купувайте рокля, която ще има къси ръкави. По-добре ще бъде, ако роклята ще бъде от леки ефирни тъкани.
 
Изборът на цвят зависи от твоята външност. Согласись: миловидной момиче не е подходящ лъскави цветове.
 
Така че, ако имаш по — светло розова кожа, изразителни зелени или сини очи, червена коса, тогава опитай да изберете светли и много нежни цветове (розово, синьо или бежов цвят). Момичета, които имат тъмни очи и коса, по-добре да използвате студените цветове (сиво, лилаво и т.н.).