Бъди красив » Мода » Как да изберем сутиен

Как да изберем сутиен

Всяка жена е позната ситуацията, когато, перемерив целия магазин, така и не можете да намерите перфектния сутиен, а ако си и намираш, че нещо в него не е това. Нека да видим, на което трябва да се обърне внимание, за да "нещо" вече не беше в гардероба, защото "не знам защо купи". За съжаление, много рядко да се намери този професионалист в магазин за бельо, честен и опитен смисъл във всички дреболии. Да и се случва това, че ние стесняемся се обръщат към тях за съвет и решаваме сами, ни е подходящ или не. Ето няколко точки, на които трябва да се обърне внимание при покупка на сутиен.

Как да изберем сутиен

Да разгледаме обем

Ако гърдите норовит да изляза от семки всеки път, когато вдигам ръце, вероятно капацитетът на този лифчика голям. Същият извод може да се направи, ако сутиен вози до на гърба си. Свободата – това е, разбира се, добре, но "попросторней" — като цяло чудесно. Но факт е, че неправилно сутиен може да навреди.

Тук още трябва да се каже за закопчалка, се фокусира върху тази подробност повече трябва да се обърне на жените с по-голям обем, а най-важното е, толкова счастливицам, които обем е малък, но гърдите с внушителни размери. Закопчалката трябва да има не един или два реда куки, а за три и да бъдат достатъчно дебели. Тук също може да се дължи вид сутиени, които по структура наподобяват корсет, т.е. да има много широка лента обем, най-често е сграда е форма на "Angelica" или бюстие. Това е необходимо, за да сутиен взе на себе си теглото на гърдите и снижал натиск върху гръбначния стълб.Да, може би това не е толкова красив и елегантен, но определено ще донесе само полза.

По-лесно е да изберете сутиен, ако знаете обема си, за това трябва да померить сантиметром под гърдите.

Какви чаши да изберете

Тук всеки си предпочтенья, някои обичат формированную чаша, а други обичат "да дышало" и избират леки камизолки. И в първия и във втория случай трябва да се обърне внимание на вътрешната страна, за него не е било шевове, за да те не растирали и не се дразнят от гърдите. В това отношение формированная чаша има големи предимства, най-често в такива чаши отсъстват шевове, както самата вътрешна страна е изработена от естествени материи. Също така тя придава форма и скрива недостатъци, като например малка разлика в размера.

Що се отнася до размер, след това гърдите с тях не трябва да нависать, край придавливать или оттопыриваться. Ако чашата не взима гърди от двете страни, то най-вероятно това означава, че гърдите се намира далеч и трябва да се обърне внимание на дълбоки модели. Трябва също да се обърне внимание на бретелькам, ако размерът на гърдите е впечатляващ, това лямочки трябва да бъдат колкото е възможно по-дебели, тъй като те разпространяват равномерно теглото на раменете. Но трябва да се помни, че те не трябва да взема цялата тежест върху себе си и сутиен трябва да остане на място, ако ги дръпне.

Как да изберем сутиен

Ето няколко съвета, които ще помогнат да се намали времето за "мъченията" в примерочных.

  • Размерите на чашата се променят в зависимост от обема, така че една и съща чаша с различни обеми ще се различават малко по размер. Така че има шансове, че увеличава размера, трябва да изберете размер на чашката в размер по-малко.
  • Ако гардероб, изпълнен светли дрехи, трябва да се обърне внимание не на бели и бежови сутиени, тъй като в този случай те са много по-невидимо, и бели правят цвета по-ярък. Това правило се отнася и за страхливци, за да се повярва на този факт ще ви помогне обикновен експеримент, извършен личен начин.
  • В гардероба е препоръчително да има поне по един черно, бяло и бежевому, за предпочитане са гладки – това е класика. Също така поне един сутиен-трансформатор, по-добре на светлия цвят, тъй като най-често откритите неща, ние трябва да носим през лятото.

Как да вземем спортен сутиен

Много жени сега искат да изглеждат добре и да бъдат здрави, това ги кара да ходят в залата, да правят джогинг и много се движи. Но малцина от тях мислят за закупуването на вашия специален бельо или снася тази покупка в дълга кутия, а в същото време обикновен сутиен навреди на гърдите и изобщо на здравето.

Как да изберете подходящия? Първо, в такъв поотделно сутиен минимум декор, няма застежек, колкото се може по-малко заварки. Производителите на спортни дрехи се опитват да създават цели сутиени от приятна еластична тъкан, задачата на които една е по – добре да поддържа гърдите. Също така при закупуване трябва да се обърне внимание на етикета, трябва да бъде посочено за какъв вид спорт, и каква интензивност занимания, предназначени точно този модел. Още там е посочен ниво на подкрепа, са три: лека, средна и силна.Това не е просто прищявка на производителя, а се грижи за красиви жени, желанието да запазим красотата на колкото се може по-дълго.

Как да изберем сутиен

На какво още да обърнете внимание при покупката?

Moisture Wicking – този надпис означава, че материята от която е изработен сутиен е супер абсорбиращи влагата, по-често от нея се прави върховете на интензивни тренировки, за да се предотврати дразнене от пот, въпреки че тя е подходяща за всички видове товари.

Още един надпис може да се окаже огромен плюс при избора — Anti-Microbial. Тя означава, че материята е обработена антибактериално вещество, което няма да позволи на неприятни миризми развали вашата тренировка.

Molded Чаши и Compression – тези две букви, които трябва да се търсят жени с големи гърди. Първата означава, че гърдите не ще се разклати във време на тренировка в страна, плътно ги съхранява, а втората дава да се разбере, че сутиена силен стягащ ефект, който просто е необходим за обладательниц буйни форми.

И, разбира се, трябва да померить в магазина, попрыгать и за създаване на видимост на тренировка. Ако дискомфорт, никакъв не е, тогава спокойно могат да се вземат. При подходящи грижи, той ще служат дълго и вярно.

Каквото и сутиен, който Сте избрали, колкото и да е добре нито седеше и колкото и да е удобно, на първо място той трябва да се харесвам на Вас. Да се чувстват като кралици и да бъде уверена в себе си е невъзможно, ако "не е много красива, но се размине". Малко търпение и сили и може да се намери не само удобен, но и красив сутиен, който със сигурност ще има подходящи пликчета, в края на краищата, всичко в една жена трябва да бъде хармонично.