Бъди красив » Деца » Как да изберете играчка за бебе

Как да изберете играчка за бебе

Однимиз основни механизми на живот на детето е играта. По време на нея той опознават околния свят, предмети наоколо, за да задоволи любопитството си. И колко важна е самата игра като такава, е също толкова важно и вярно подбрани играчки.

Как да изберете играчка за бебе

Подценяват тяхното значение и полза за детето е крайно нежелателно. Обаче е и вярно да ги вземете възможно не винаги. И тук става дума не само за подпомагане на развитието – уви, все още има случаи, когато за деца се получават много големи меки играчки, които може да се понижи, "затвори" дишане на бебето. Или дават конструктори с малки детайли, които могат да попаднат в стомаха или "изправи" в гърлото.

За всички възрасти...

Също така е Важно да се обърне голямо внимание на качеството на закупените подаръци. И не забравяйте, че пазарите, преходи и други точки на продажба под открито небе – не е най-добрият избор.

Затова всеки, който иска да зарадва детето си, на прав път в специализирани магазини, търговски и намиращи се в интернет. Разбира се, преди да купят нещо, да научите повече за качеството на услугата, така и за качеството на предлаганите продукти. Направи го по-добре на база препоръки от клиенти, тъй като външни признаци малко решават. Да, големият магазин, който доставя настолни игри за деца на едро, могат да предоставят само най-добрият асортимент. А може и да не се предоставят, уви.По отношение на играчки и така всичко е ясно – меки, не трябва да се отдалечава кожа, модели и фигурки от пластмаса, няма да е лесно отрывающихся части и др.

... и по отделно

След като е важно да вземем подарък, подходящ за възрастта на детето. За възраст от шест месеца до две години, когато е най-важно знание за свойствата на света, имоти околните предмети, трябва да се раздават играчки, че в пълна степен от тази необходимост. Това цветни въртележки над яслите. Това комплекти теми, които ви позволяват да манипулират един спрямо друг – да се влагат един в друг, съставят нови фигури и т.н. Това е, най-накрая, музикални кутии и инструменти за възпроизвеждане на различни звуци и мелодии при натискане на клавиш.

Освен това, когато се увеличава детска активност, трябва да се добавят и тези играчки, които я насърчават. Това е спорт, с черупки, това са тези предмети, с които детето ще се занимавам в двора, по време на разходки.

С три години ще се събуди стремеж към създаване на снимков материал, до ролевым игри. Тук се изисква специално внимание към това, за да не развали апетита на детето към въображението. Така купуват точни копия на герои от любимите на децата анимационни герои не струва толкова често. За децата сами могат да създават свои роли в развлеченях, а не на "сляпо" следвали увиденному на екрана.

От четири години у детето се събужда жажда към по-сложен процес. За рисуване, към създаване на апликации, работа с глина и др. Също проявява интерес и към научно познание на света, към разбирането на свойствата на заобикалящата го действителност. В реализацията на този интерес е добре да се помогне на настолни образователни игри различен смисъл.

Е, с шест и седем години, когато първите представи за предмети, за нещата и за живота са се образували в пълна степен, че е време за сложни ролеви снимков материал и ясно проступающих "равенството" различия. Момчетата изискват машини и радиоуправляеми коли, момичетата – кукли и понита. Не си струва да ги задържим в подобни желания.