Бъди красив » Кариера » Като в денонощието, за да побере всички 36 часа

Като в денонощието, за да побере всички 36 часа

Всички ние нанякъде бързаме да отговорим, някъде бързам, но все още нищо не е успеваем. Защо? Защо – колкото повече бързам, толкова повече ние не успеваем.
 

Като в денонощието, за да побере всички 36 часа

Отговорът е тук:
  1. Преди всичко, трябва да мислим за сън. Но готови модели за заспиването и събуждането вие няма да намерите никъде другаде, защото те са различни за всеки от нас. Просто отидете в леглото, когато искате да спи, и се опитайте да се събужда по едно и също време сутрин – това ще помогне на организма да влезете в своя специален и природен ритъм. Вие не трябва да се задължи – точно колко часа трябва задължително да се поспи. Важно е, че получавате достатъчно сън и набрались сили.
  2. Бъдете "на заявлението". Последните изследвания показват, че ние работим по-добре, ако ставам рано. Аристотел казва по този повод: "За да може човек добре да ставам до обедната почивка, т. за. много добра навик води до здраве, богатство и мъдрост."
  3. Правете всичко необходимо и важно по време на работа в първата половина на деня. Енергичен утринна рутината ще ви помогне да остане активен в продължение на дълго светлата част на деня. Това също помага да се оптимизира и част от свободното си време.
  4. Яжте правилно. Опитайте се да се придържаме към определена диета. Закуска, богата на фибри, ще ви помогне да останат "на повърхността" на целия следващ ден. А ако в вечеря ще присъстват плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и ядки, и това ще помогне да се избегне послеобеденной дрямка.
  5. Мультизадания само добавя часовник до вашия напряженному график. Какво е мультизадания? Да, това почти всеки се е занимавал в днешно време, но не и обръща специално внимание на това: ние ходим с кола и едновременно да говорим по телефона. Трябва да групирате си дневна активност в нещо пълномаслено, за да не привлича вниманието. Например, опитайте едновременно гали и да говори с приятелката си по телефона, или защо не да се работи на бягаща пътека 30 минути и едновременно не слушате аудиокнигу?
  6. Бъдете организирани. Ако имате всичко ще бъде на място, това ще ви помогне да спестите време и за намаляване на стрес.
  7. Правете само тази работа, която можете да дръпнете. Дори не се опитвайте да се тъпча в работния си график на тези дела, които искат да направят другите си колеги. Научете се да каже само една дума за такива случаи, голяма дума НЕ.