Бъди красив » Мода » Как изглеждат модерни и в Коледна нощ

Как изглеждат модерни и в Коледна нощ

Един от най-належащите въпроси, терзающих прекрасната половина на човечеството почти каждодневно, – това е въпроса "Какво ми се днес да облека?". Още по-остро този въпрос стои в навечерието на празниците, толкова по-този значим като Нова година.
 

Как изглеждат модерни и в Коледна нощ

Оказва се, обличам се модерно е изключително просто.
 
На първо място, оценка на целесъобразността на Вашето облекло. Облечете соответствующе нивото на образование, което ще посетите, и исходите от това, което планирате да направите в тази институция – в клуб по-добре да се носят дрехи, които няма да пречи на движението, ако решите да танцуваме; в ресторант трябва да се носи елегантна и изискана дрехи, нека не винаги е комфортно у дома човек може да даде воля на фантазия и да облечете нещо, в което не решите да отидете в клуб или ресторант.
 
И не забравяйте – прекалено twin количество пайети, апликации, плетиво и ярки цветове неподходящо дори и за Нова Година, освен ако не планирате да действа като клоун на едно от новогодишните дейности.
 
Определен цвят. Цветовете, които Ви пасват най-добре, зависи от Вашия цветотипа (специални характеристики външен вид, като например цвят на косата, на кожата, на очите и др). Реши да отпусне четири основни цветотипа.
  • Зима: Снежанка. Знаете ли от такъв характер? Тя се отнася точно до цветотипу зима. Синкаво-черна коса, снежно бяла или маслинова кожа, обикновено сини или зелени очи, по-рядко сиви или кафяви, сочни устни, за които добре изглежда ярко червено червило.
  • Есен: Всички червени нюанси на косата, както и кестени, примесено с мед, кожа, гъсто покрити с лунички, тюркоазени и орехови очи със синкав оттенък протеин – всичко това изгражда образа на цветотипа, наречена есен.
  • Пролет: Хората от този цветотипа доста неприметны на улицата, те често се наричат безцветен, бял лист хартия, на който може да нарисува нищо, затова той е толкова ценен в моделирането. Светли, злато, мед коса, прилича на слама, светло праскова кожа, златисто-кафяви очи, сякаш прегорели от слънцето мигли и вежди.
  • Лято: Косата може да бъде както светли, почти бели, с метален блясък, така и тъмно-русыми, кожата е винаги светла и много светла, често може да се види просвечивающие от него съдове, очите са сини или зелени, с нюанс на сивото.
Пролетта и есента са топли цветотипы, достойнство, техните собственици, отбелязани всички топлите цветове, като червено, оранжево, жълто, и техните нюанси.
 
Зима и лято – студени цветотипы, така че, както Се досещате, хората от този тип са подходящи всички студени цветове – синьо, синьо, зелено и техните нюанси.
 
Въпреки това, определен tsvetotip – не е присъда. Вие може да носи онези цветове, които обичате, дори ако те не са включени във Вашия tsvetotip, но не си струва да ги използвате в прекомерно количество.
 
Сега най-важното. Трябва да се помни, че и следващата година – годината на Змията, така че всички нюанси на черно, синьо, кафяво и зелено ще бъдат много актуални, задължително използвайте поне един от тях, при създаването на своя начин – не съжалявам.
 
Змията винаги е изискана, елегантна, неторопливая, а това значи, че същите тези характеристики трябва да се проследи и в избраната от Вас дреха – обтягивающая, струящаяся, в мярката на броская облекло ще бъде много полезно.
 
Змия – още и символ на мъдростта, така че не забравяйте да се подготвят няколко интересни теми за разговор, за да се покаже не само дрехи, но и разумно.