Бъди красив » Мода » Как със собствените си ръце да шият дрехи за момичета

Как със собствените си ръце да шият дрехи за момичета

Как със собствените си ръце да шият дрехи за момичета

"Красива, елегантна рокля – мечта за всяко малко момиче, което обича представлятьсебя героиня на вълшебната приказка. Изпълни мечтата на бебето лесно – шият платьепринцессы със собствените си ръце не е много затруднено положение".

Много майки напразно смятат, че шият красивоеплатье за детето – това е една невъзможна задача. В действителност,процесът не представлява особена трудност. Всичко, което е необходимо за облекло –старата детска тениска, отрез гъста, здрава тъкан, на парче полупрозрачногоматериала, красива, блестяща и оборудване. Разбира се, също са необходими конци,креда, паус, шевна машина – с една дума, всичко онова, с помощта на което са пришити такоготипа рокля с v-образно деколте .

Препоръчва се да се започне с детайла модел на парцела елече рокли. Именно дляэтого и нужда от детска тениска, от която е препоръчително отрязани ръкави. Намодели трябва да се очертае примерна линия на талията, след което я следуетпримерить на детето и връзвам с помощта на колан. Талията на дрехи можноотметить обикновен малък. След това фланелка ще трябва да се прибират два пъти изафиксировать си в това положение на милиметрова хартия или паус.По-нататък по издирване е необходима кръг на първо я на предната част, а след това –на задната. В крайна сметка ще се окаже пълно с образи елече бъдещето рокли.

Втори етап – прехвърляне на модел на материал, изкоторого ще бъде изпълнена рокля. Препоръчително е да се предната част на елече быласплошной. Закопчалка модели има смисъл да се разположат върху терен на гърба, и, съответно,на гърба на lif е желателно да се отдели, като се използва веднага две половини. В процессепереноса модел от плат не бива да се забравя припусках по шевовете. По бокаммодели има смисъл да наддават в сантиметру, а по линията на талията може да се добави трисантиметра. Типът / размерът на задните части елече с предната част трябва да сметывать по шевовете,разположен отстрани. Шев на участък от гърба, препоръчително е да се удължи приблизително до средата.Прилепнала елече, съответно, трябва да се извършва отвътре навън. Ако в процессепримерки ще станат видими някои грешки, а след това им се препоръчва незабавно жеисправлять. След това ще трябва много предпазливо и внимателно свали заготовкуи приметать закопчалка-цип в парцел разрез, намира се в гръбната част.Всички шевове се препоръчва прострочить. Деколтета, приготвени за ръкави игорловины, за предпочитане обметать така наречената наклонена бейкой, след което ихрекомендуется още веднъж прострочить. Елече за бъдещето елегантно рокли маленькойпринцессы напълно готов.

Долната част на роклята се извършва от две видовматериалов, отлежало в единна цветова гама. За верхнейюбки подходящ лека полупрозрачна тъкан, а долната – здраво, прочныйматериал. Комбинация от два слоя ще направи пола на необходимия обем. Вподобной проекти, както е известно, се изпълняват дори и на тези вечерни рокли.

Изчисляване на необходимата дължина на плата за полата лесно – за това потребуетсяумножить стойността на широчината на елече на четири, ако става въпрос за долната пола, и напять, ако шьется горната част на полата. Въпреки това, тези цифри са относителни. Важнопомнить, че колкото по-гъста е платно, толкова става по-сложен ще бъде выглядетьюбка за рокли. Дължина се изчислява строго индивидуално, но следуетиметь в предвид, че оптималното решение се приема рокля, точка нагоре по коляното или малко по-долу.

На следващия етап – изпълнение на страничните секции, в резултат на което должнабудет окаже детайл, външно напомня на тръбата. Едно от окончания этойдетали трябва малко да се съберат, и по този начин да получившаясяокружность е сравнима с обиколката, която е с елече. Тази операциюможно направено от всяка от поли. След това две поли трябва да бъде сложитьи шият помежду си строго по линията на талията. Двупластова пола, получена такимобразом, внимателно пристрачивается до lifu инструменти. Шевовете в процеса на желательнообрабатывать с помощта на оверлока.Елегантна рокля фея принцеса е готово,остава само да го украсяват. Като декор може да изберете пайетки, мъниста,ажурное дантела, искрящи кристали, изкуствени цветя. Ако става дума оновогоднем премяна, а след това да го украсяват може обикновените елочным "дождиком".