Бъди красив » Развлечение » Как да организирате своята почивка през септември

Как да организирате своята почивка през септември

Остават само няколко дни до идването на есента. Обикновено, всеки се опитва да планирате почивката си през лятото. Но какво да правим, ако се отпуснете, през лятото не успя.

Как да организирате своята почивка през септември

В такава ситуация със сигурност не си струва да се разстрои, в края на краищата, през есента, особено през септември, може да имат време да се припичат на слънце или ще замине в вълнуваща екскурзия.

През септември стихва горещина и идва време бархатного сезон. Водата на Средиземно и Черно море, все още е достатъчно топла, а слънчевите лъчи са много по-меко на лятното слънце. Затова почивки остава актуален и през септември. Най-популярни пътувания до курорти на Египет, Турция, Испания, Гърция, Франция, България, Италия.

Най-добрият вариант по отношение на цена и качество на обслужване е на почивка в Турция. Влизат в страната без виза, така че в него да попаднат не само по туру, приобретенному в туристическа кампания, но и сами, като посетите някои курорти за едно пътуване.

Подходящи са за семейна почивка на всички известни курорти Анталия, Алания, Кемер и на Мармарис. А сред младите хора е особено популярен за почивка в Бодрум. Именно в този град е обявен за най - "тусовочным" курорт в Турция, побившим всички рекорди по плътност ресторанти и дискотеки, нощни клубове на квадратен километър. При самостоятелно пристигане в Бодрум може да се настаните в мини-хотел. Обикновено тези хотели не се различават по особен шик, представяйки себе си бюджетен вариант. Въпреки това, най-добрите мини-хотели в Бодрум ще задоволят нуждите на всеки, дори и много придирчивого турист.В повечето случаи те са разположени в града, в известна отдалеченост от елитни плажове.

Особено септември е идеален за разглеждане на забележителности пътувания. Така, например, можете спокойно да отидете на екскурзия за Испания, където всеки турист може да се запознае с богатото си културно и историческо наследство, тази страна, особеностите на традиции и живописна природа. Само за една седмица може да посетите сърцето на Испания — Мадрид, легендарната Барселона, романтика Валенсия, историческа Гранада.

В случай, че имаше желание да пътуват с личен автомобил, желателно е предварително да резервирате хотел. Това ще позволи да се избегнат непредвидени ситуации, които могат да засенчи целия престой. Шофиране южна Испания, просто трябва да остане в Гранада, в един от най-красивите градове в света. В този красив град е хармонично, смесени сгради на древната архитектура, изумителни гледки и нови сгради. Настаняване в хотели на Гранада средно 70-80 евро, резервация на евтини хотели в Гранада също така е по-добре да си предварително.Това ще спести време в търсене на хотел, подходящ за ниво на обслужване и цени. Успешното бягство.