Бъди красив » Развлечение » Как бързо да заспя

Как бързо да заспя

Вероятно всеки от нас, когато се прибрах у дома и лягане в леглото иска да заспя, да иде отново да бъде нащрек, а сънят не идва, а утре отново много въпроси и просто трябва да бъде активен, с течението на силите. Или понякога ние просто трябва дълго да лежи в леглото, принуждавайки своите мисли и да чака, кога ще можем да избягате от всичко и да потъне в сън. В тази статия ще ви разкажем, как бързо се развиват и да отвори няколко тайни за това, как да избегнете безсъние в бъдеще.

Как бързо да заспя

Защо аз не спя

Преди да предприемат активни мерки, които трябва да научите, е самата причината за проблема. Често, трудно се спи на хората, податливи на психическо напрежение, страдащи от хронична умора, чийто последните стрес или просто емоционално от природата. Така също могат да послужат като причина за хронични заболявания, мигрена, преумора по време на работа от неправилно разхода на сили или постоянно не оставляющими нас тревожни мисли. Ако добре се отпуснете ви пречат на болестта, след това никой няма да ви помогне по-добре, отколкото лекар.В никакъв случай не пренебрегвайте помощта на опитен специалист, защото, ако безсънието е в резултат на заболяване, а след това, дори отишла на време от този проблем, има голям шанс да се върне към него отново.

Ключът към успеха — подготовка

Ако знаете как правилно да се подготвите за почивка, можете не само да заспите по-бързо, отколкото обикновено, но и за постигане на по-устойчив, здравословен сън. Това ще ни помогне да започне на следващия ден, с добро настроение и да бъде нащрек до вечерта. Сънят – това е не само потребност на организма, това е още и удоволствие за всеки един от нас. И подготовката за него трябва да се превърне в своеобразна ежедневно ритуала, в които вашите мисли – важното нещо е. Вие много добре ще помогне на разходка един час преди сън. Пред нея лесно можете да вечеряте и да напусне стаята си проветриться.Това е за да облекчи липса на кислород, и ще ви помогне да направите стаята си по-задушна и гореща, че ви спасява от кошмари.

Как бързо да заспя

Няколко съвета как да заспите по-бързо

Не бързайте да си легне в леглото, ако сте напрегнати или силно разстроени. Пийте топъл, слаб чай, вземете топла вана след което нанесете върху кожата малко лавандулово масло – направете си приятна. Опитайте в този момент да не мисли за проблемите, най-добре помислете за красивите места, които някога са били или все още да посетите, мислете за всичко хубаво, което имате, за вашите положителни качества. Отгоняйте от себе си всичко лошо – да не пречи ви да си починат. Въздържайте се от обилна вечеря, алкохол и гледане на телевизия.Не забравяйте, колко е хубаво да лежи в чиста, отглаженную леглото? Не лишавайте себе си и на това. Приберись в стаята, проветри си, леглото всичко е чисто, облечи бельо, в която ви е удобно и ето – вечер вече стана още малко по-хубав. Легнете в удобна за вас поза, най-полезно всичко да лежи на лявата си страна или по корем. Расслабься, опитайте да усетите всички тялото от краката до върха, представете си, като мека вълна минава през теб, успокоява всички тялото ти, и сън ще се чака.

Да ни помогне музика

Ако ти си вече всичко опитах, но непрекъснато мисли все още изкачване в твоята глава – просто се опитват музика! Да, точно така. Но, разбира се, тя не ще ти е любимата ми писта и не една запалително мелодия, опитайте се да вземете за себе си музика за медитация, предварително избирате една спокойна и не са досадни. Ако не сте любител на такива мотиви обърнем внимание на звуците на живата природа, тя може да бъде пеене соловья в гората, лек дъжд или шума на морето. Дори и у дома спят децата – такива звуци ще подобри и тяхната мечта. Включи мелодия не е силен, така че се чуваше само леко.Препоръчително е да техника, основана не я издаваше излишните треска, шум ,като например касетофон. Всичко това ще помогне на вашето внимание избягате от проблемите в новата обстановка звуци и да се потопите в спокойна атмосфера.

Как бързо да заспя

Малко приятни неща

Много хора, опитвайки се бързо да заспя, много често се обръща внимание на миризмата, която ние чувстваме, преди лягане. И не напразно, всичко това може да ни помогне много. Някои го правят за себе си възглавница или малки торбички с билки. За това напълно отговарят на лавандула, мента, върбинка, хмел, виолетов душистая, евкалипт, мащерка хедър и анасон. Освен това тази възглавница е в състояние не само да подобри съня, но и на работата на организма като цяло. Също мисля, че често е чувал за ползите от аромамасел. Нанесени върху кожата те могат да се отърве я от изсушаване, като я даде на твърдост и мекота.Все още може да нанесете няколко капки на вашата възглавница или бельо за спане. Най-добре е тук да помогне – масло от мента, роза, лавандула, бергамот ,жасмин, кедър, розмарин. Тази, на пръв поглед, дреболия, е в състояние да ви помогне по-бързо да се потопите в царството на Морфея и си починете добре.

Как да се предпазите от лош сън

Предварително да се предпазят от безсъние или лошо съня ти трябва да се придържат към няколко прости правила. Всичко това абсолютно не е трудно, ако помним за това, че добрият сън ни помага да се чувстват много добре, пълноценно да работи, да се насладите на пълноценен живот и той ти е главен съюзник в борбата за красота.

И така, никога не легнете да спите, ако ти си раздражена, се постарайте да се отпуснете. Водни процедури, лек масаж или любима книга са в състояние да ти помогне в това.

Избягвай да се спазва режим на сън и хранене. Ето видиш, ще заспя по-лесно, и сън ще стане по-стегната. Не ще ти помогне и сънят на пълен стомах, е възможно, когато ние поедим нас и дърпа към възглавницата, но този сън ще бъде неспокоен и малополезным. Ако сте все още здраво поужинала – направи малка разходка.

Не употребляй преди лягане алкохол, кафе, силен чай и вода с високо съдържание на захар. На някои може и да изглежда, че алкохолът помага да заспите, но след това нашият сън се превръща в не дълбок, разпокъсани, сутрин може да се появи главоболие, съкрушеност, а това е толкова по никакъв начин не може да се нарича положителен ефект. Ако говорим за сладки минералке, за една нощ тя е в състояние не само да възбуди вашата нервна система, но и развалят фигурата.

И последно – выработай правила подготовка за сън, които ще отговарят точно на тебе, и следвай ги. Като следвате тези стъпки, не е сложно съвети можеш да заспите по-бързо, а на сутринта се чувстват по-добре.