Бъди красив » Връзки и секс » Как да си върне мъжа в семейството

Как да си върне мъжа в семейството

Много жени, като се ожениха, след получаване на ценните пръстен на безименния пръст и се поставя печат в паспорта, значително се отпуснете. В резултат на мъж ухолит от семейството. От огромно значение е причината за грижа, а именно: мъж отива точно на Вас или той отива към някого.

Как да си върне мъжа в семейството

В първия случай, трябва да се разбере, че преди да положи усилия, за да задържи съпруга в семейството, че трябва да променяме себе си, може би, да променят своите навици, ограничаване на емоции, в крайна сметка, да контролира себе си във всичко. Ако решението да задържи мъжа в семейството всички пътища взето, значи трябва да се действа.

Известният психолог А. Маслоу създава пирамида на потребностите, ето я и си струва да се обърнат. В основата на удобно съществуване на един човек е задоволяване на физиологични нужди, точно в това и се основава банална и на всички отдавна известен израз, "пътят към сърцето на мъжа е през стомаха".

Как да си върне мъжа в семейството

Колкото и банално да изглежда, но ако мъжът не намира задоволяване на физиологични нужди в семейството си, там му става не е комфортно, а оттам и да остане в семейството му не иска.

Нуждата от аксесоари — за задоволяване на тази нужда е толкова в силата на жените, а именно, трябва да разбере мъжа си, че в тази къща очакват, че той ще ви е необходим. За това е достатъчно просто да посрещат го с работа и да се подготвим за идването му, да му се обаждате, ако той се забави, но не и от скандала и претенция, но с интерес и вълнение. Подкрепа на семейството за мъжете е много важно, той трябва да разбере, че поссорившись с приятели и колеги, той никога не ще остане един, който има семейство, в която да го приемат с всички проблеми.

Потребност от уважение и признание. Човек трябва да се хвалят, защото похвалите са приятни не само на жените. Човек трябва да чувства вниманието към себе си, защото, ако забелязвате дори и малките неща, които не забелязват останалите, акцентируете на този фокус, това е още една положителна емоция, която точно Вие дадохте му.

Как да си върне мъжа в семейството

Създаване на мъжа максимално комфортни условия, трябва да помним, че никой не обича, когато плача и постоянно недоволство, също никой не направи щастливи, така че не трябва да дава воля на емоциите си. Ако нещо не е доволен от поведението му, не трябва да решат всичко след скандал и открита конфронтация, трябва да започне с намеци, ако мъжът не разбира, а това е напълно възможно и не се дължи на факта, че тя е остаряла, а може, не твърде вещ в своите намеках, тогава си струва просто да се говори с усмивка, като че ли този проблем за вас, не силно и важно, и в никакъв случай да не се прибягва до упрекам.

Да върне мъжа в семейството ще бъде по-трудно, ако той си отиде не само от Вас, но у него се появи друга жена. Сложността се състои още и в това, а можете ли да живеете с него комфортно, ако все пак можете да го върне. Не стане ли мисли за това, че той предпочете да Ви даде друга жена, макар и на време, за да унищожи Вас отвътре. Решение вземат Ви, и да помислиш, преди да го приемането трябва старателно.

Ако за себе си решили, че запазването на семейството е по-важно негодувание, и ще можете да си се справят. Най-важното правило – това е само твоя работа, в никакъв случай не може да впутывать децата, защото изход не е ясен и мъжът може все пак да се измъкне, в такъв случай това може да се отрази на отношенията му с децата, както е известно, се развеждат все още не с деца. Така децата от решаване на този проблем трябва веднага да се отстрани.

Основното решение се крие отново в създаването на комфортни условия, освен това трябва максимално да се събере информация за това, към кого, той си отива, само това трябва да е тихо и без публичност. Сега много информация може да даде на социалната мрежа. Само познаването на врага, можете да го спечели. Но отворена война – също не е метод. Трябва да се разбере, от там му е по-добре, отколкото с вас, това, което липсва му с вас, от там е по-добре, а след това на малките: просто да му се даде повече! Повече разбиране, повече комфорт, повече грижи, повече топлина.