Бъди красив » Връзки и секс » Как да върна страстта във връзката

Как да върна страстта във връзката

След много години на съвместен живот почти пред всяка двойка да става въпрос за възобновяване на страстта. В края на краищата, тя с течение на времето се превръща в навик. И вместо да се направи преди лягане, за да правят секс и двамата заспиват. А защото сексът е много силно влияе върху отношенията в двойката. Но не трябва да се притеснявате за липса на страст. Я да си върне трудно, но е възможно! Струва си да се отбележи, че това ще ви отнеме не няколко дни или седмица, а много повече време. И за да се постигне резултат, трябва да се реши на това и да отиде до края.
 

Как да върна страстта във връзката

И така, първото нещо, което трябва да направите, е да актуализирате това, което ви заобикаля. В спалнята трябва да реша всички, включително тапети, предмети от декора и постеля, а ако позволи на средства, а след това и мебели. Но не струва много да се включат и превръщат стаята в рождество сцени на разврат: не прекалявайте с червен цвят.
Вторият етап ще бъде преобразуването на външния вид. Направете прическа, покрасьте косата, да смените гардероба си. И най-важното, защото от това, което човек няма да остане равнодушен – това е интимност прическа. Тя може да бъде абсолютно всякаква форма. Можете да я украсите с пайети и кристали. Все още отлични възможности за даване на себе си сексуалност ще оцветяване на косата зона бикини и нанасяне на временна татуировка. По-тръпката ви ще бъде в състояние да дарят бразилската епилация. Освен това, може да направи и двамата партньори.
Ако вие и вашият мъж не срещу пиърсинг, а след това смело прокалывайте пъпа, езика, веждите или пък "същото място".
Изглежда перфектно по всяко време на деня, да ви помогне татуаж. Той ще направи устните подпухнали и ярки очи са по-експресивни.
Третият етап е най – тежкият за изпълнение. Той се състои в промяна на поведението на двамата съпрузи. Ако преди това сте виждали съпруга си в кратък халатике и сключили го веднага в прегръдка, сега в необясним премяна след отваряне на вратата, веднага отидете в кухнята да налага супа. Разбира се, искате да се върнем на онази безумно любяща момиче. И ето, в един прекрасен ден, отрепетировав роля, вие решавате да срещнете сродна душа в обольстительном дрехи. Но му вик, с праг: "Какво е това?" — веднага те кара да смутиться, и се върна в предишното си русло скучен семеен живот.
 
Как да върна страстта във връзката
Тогава възниква въпросът: как да се върна онази страстна момиче? А трябва ли да си върне? Може по-лесно ще излезе с нова роля, като по този начин разнообразив живот?
 

Започваме да се промени отношения!

Първото нещо, което можете да направите, е да се организира временно затишие. Махнете от дома си на деня на две, например, на майка ми. Тези дни ще ви даде време да помисля за по-нататъшно поведение. Но не си струва напълно да прекъсне общение с мъжа си. Пишете му на електронни съобщения, обадете се. В тях помни първите си срещи, на първия секс. Правете комплименти, казват, като сте отегчен. Кажи им, че толкова силно мечтаеш за него, какво да правя любов веднага при среща около входната врата. Тези думи елемент на вашия съпруг спомени и може би ще ви помогнат да възобнови сексуалните фантазии.
Много, за да си върне страст, организират романтична вечер. Бавна музика, свещи, цветя, вино ще създаде романтична атмосфера. Ястия за вечеря трябва да се приготвят от продукти афродизиаци. Това са такива храни, които предизвикват сексуално привличане. Към тях се отнасят артишок, риба, магданоз, чесън и др Вино в малки количества, също действа вълнуващо. Използвайте парфюми, за предпочитане с феромони, направете грим, облечете секси рокля и красиво бельо.
Често, преди да се организира подобен вечер жените се съмняват, че мъжът ги разбере. Те се страхуват да намекват му, тъй като смятат, че той посмеется. Такъв ход на женските мисли: "Ако аз му кажа, той ще си помисли, че аз тичам след него. А това е толкова ниска!..." Ами остава тогава да се прибегне до помощта на приятелка.
 
Как да върна страстта във връзката
Помислете предварително с нея всичко, до най-малката подробност: причината за вечерта, време, което в началото на вечерята ще трябва да прекарат приятелката си с вас, говорете. Говори сякаш между другото, трябва да се отнасят до съпруга си. Трябва да говорим за възможностите и постиженията. След напускането на приятелката си вземете инициативата в свои ръце, ако съпругът още не е направил това. Можете да седнете на него на колене, прегърна го зад гърба си или пък, че след отпадането на "случайно" повишаване на нещо по такъв начин, че човек се оказа зад вас. При тази рокля трябва да бъде много кратък, а под него може и да не се окаже.По този начин можете да се възползвате и във всекидневния живот. Например, да мие пода в риза, не облечен в бельо. Така ще можете да отвлече вниманието на мъжа си дори и от футбола.
Но не бива твърде настойчиво да се държат. А ето и от възможността просто да видите още не се е отказал нито един мъж. В края на краищата, никой от тях дори не се досеща, че това не е случайност, а внимателно формулиран действие.
Също така за подобряване на отношенията и да върнем страстта ще помогне на съвместни класове, по отношение на сексуална тема например, танци, йога. Те ще ви помогнат не само да подобрите формата си, но и се приближи до партньора си, да открие нещо ново в съпруга си и да покажем онези свои страни, които по-рано вашият любим човек не се забелязва. Може да се организира фотосесия или сте професионален фотограф, или на мъжа в ролята на фотограф. Лъскаво списание, ще ви помогне в избора на изображението.
Доказано е от психолози, че ако дълго време се имитират някакви чувства, те скоро стават реалност. Но не забравяйте, че ефективен метод за една двойка, може да се окаже напълно неподходящи за друг. Така че опитайте, експериментирайте, търсете подход към подновяване на страст – и в крайна сметка ще се постигне своето!