Бъди красив » Домашно огнище » Как се простират обувки

Как се простират обувки

Вероятно всеки мъж или жена, момиче или млад човек обича да ходи по магазините. Влизате в различни отдели, да гледат различни неща, и, разбира се, обувки.
 

Как се простират обувки

Процесът на монтаж на обувки доставя куп емоции, избор на форма, размер, цвят, и особено на цените. Но също така трябва да се вземе предвид и това, че закупуването на желания обувки може да доведе до немалым проблеми.
 
Нови обувки може да се окаже не този размер, въпреки че като и мерили. Изведнъж ще започне да бъда едно тласък на пръстите. И тогава покупка вас огорчит, въпреки че няколко часа преди тя да ви хареса. Докато не решат да го променят или да се върне, трябва да се замислим.
 
А може би нещо с нея да се направи? Например, да вземе и да се простират.
 
В теорията се простират могат да бъдат не само обувки, но и нещо. Можете да го направите в сервиз. Но това не винаги е успешен изход. Тогава нека се опитаме да направите дома си.
 
Вземете рициново масло. Килограм масло отвън и отвътре избрания от вас обувки. Сложете вълнен чорап и в рамките на един час разнашивайте обувки. Тази процедура трябва да се повтаря всеки ден, докато не са разпръснати до желания размер. Може да се навътре обувки или обувки се изсипва специално средство за стрии. Средство може да се купи в специализирани отдели. Не забравяйте когато растягиваете обувки, да я съхранява в тъмни места. През нощта се поставят някакви подпори (може да осигури всички подходящи в бита предмети).
 
Обувки от кожа може да опитате участък с помощта на малко количество вряща вода. Топла вода размягчит кожата, и тя ще седи под желания от вас размер. Не забравяйте след тази процедура намажете с обувки със слънчогледово масло. Ако обувките се смачква на петите, след това на фона на четка с алкохол, сапун или парафиновой свещ. След това облечете се в чорап и разнашивайте обувки.
 
За тесните обувки може да се възползвате от следния съвет. На външната повърхност на парцел специално средство за стрии, а вътрешната повърхност на втрива разреден разтвор на оцет. Оставете за една нощ. Лакирани обувки изпъната с помощта на пяна за стрии, специално предназначен за такива обувки. Парцел малко количество върху вътрешната повърхност и разнашиваем всеки ден. През нощта поставете специални подложки. Това трябва да се направи, за да си обувките не деформировалась и не lunging.
 
Обувки от гума, текстил, природни материали участък не е възможно. Единственото нещо, което може да се направи: поставете мокри вестници и се оставя за една нощ.
 
Замшевую обувки не мисля да се обработва, нито от външната страна, вътре и само със специални средства.
 
Ако обувките леко трябва да се простират опитайте се просто да я обличаме и за няколко часа да ходят в нея в дома си.
 
Ами ако обувките участък не се случи, тогава не отидете да купуват нова, макар и как да не е тъжно. При закупуване на обувки обърнете се към правилата: когато примеряете обувки, крак трябва да се чувстват комфортно. Не си мислете, че ако жмет, то не е страшно. От съвсем тесни обувки се опитайте да се откаже, а след това да не седне и не плаче. Не се страхувайте, ако не се оказа на вашия размер. И ако вашият размер мачка, вижте по-добре друг модел.
 
При закупуване на обувки помислете още над специални средства за грижа. Обувките трябва да се пази, и тогава тя ще ви дълго време.