Бъди красив » Здраве » Hypertostop (Гипертостоп) от хипертония: прилагането на отзиви

Hypertostop (Гипертостоп) от хипертония: прилагането на отзиви

Хипертония е доста опасно заболяване, което в повечето случаи води до инфаркт. При хипертония в съдовете се появяват запушване, от които може да се увеличи рискът от кръвоизлив в мозъка. Доста често това заболяване се появява, ако един човек е подложен на стрес, неправилно се храни, има вредни навици или водят заседнал начин на живот. Препоръчва незабавно да се вземат мерки, за да се отървете от хипертония. За целта можете да се възползвате от средство за Hypertostop (Гипертостоп) хипертония, което може да се нормализира налягането веднага след неговото приемане.

Hypertostop (Гипертостоп) от хипертония: прилагането на отзиви

Предимства

При лекарството е доста малко противопоказания. Преди да приемате достатъчно е само да се уверите, че няма индивидуална непоносимост към някои компоненти от състава. Другите параметри са дадени лечебни средства се отнасят:

 • подобряване на кръвообращението;
 • повишаване на имунитета;
 • сигурността на лекарство за ЧРЕВНИ, бъбреците и черния дроб;
 • лечение на хипертония;
 • на достъпна цена.

Средство, препоръчва се да се приема след първите прояви на нарушения в работата на сърдечно-съдовата система. Ако се приемат Hypertostop редовно, това може значително да намали риска от поява на инфаркти и инсулти.

Състав

Производителят акцентира вниманието си върху това, че Гипертостоп не съдържа консерванти, ГМО и друга опасна химия. Всички компоненти в състава са естествени. Лекарството съдържа в себе си такива елементи:

 1. Кестен. Е чудесен успокояващ, с помощта на които може да се нормализира работата на нервната система и да се отървете от повишена тревожност.
 2. Концентрат пантов марала. С помощта на въпросното вещество и ще се стабилизира работата на някои системи за поддържане на живота и се подобрява кръвообращението.
 3. Бяла върба. Стабилизира нивото на захар в кръвта, влияе положително върху здравето на пациента, укрепва кръвоносните съдове и не дава хипертония се развива по-нататък.
 4. Жълт кантарион. Влияе положително върху работата на нервната система, възстановява сън, запазва спокойствие на човек и помага да се справят със стресови ситуации.
 5. Пчелна отрова. Намалява риска от проблеми със сърдечно-съдовата система, премахва, в съдове с холестериновые плака и не дава да се появяват нови.
 6. Гинко Билоба. Пречиства кръвоносните съдове от холестерол и не позволява накопляться наднорменото натрупване на мазнини.

Hypertostop (Гипертостоп) от хипертония: прилагането на отзиви

Действие на препарата

С помощта на Hypertostop може да постигне следните терапевтични цели:

 1. Понижаване на кръвното налягане. С помощта на този средство може да се намали АДА. Много от пациентите, които използват Гипертостоп без допълнителни лекарства могат да намалят налягане до нормални цифри. Средство за защита е ефективно, ако хипертонията се появява се дължи на хроничен стрес или висока тревожност. В останалите случаи на въздействието на АДА ще бъдат не толкова силни.
 2. Намален тонус на кръвоносните съдове. При използването на средства намалява нивата на стрес и производство на катехоламини. Именно тези хормони повишават тонуса на кръвоносните съдове, което води до увеличаване на налягането.
 3. Профилактика на атеросклероза. Поради нестабилната на кръвното налягане, риска от появата на атеросклероза се увеличава значително. И отлагането на атеросклеротични плаки се ускорява, ако човек страда от хроничен стрес. Hypertostop може да понижи АД и намаляване на стреса, което в крайна сметка ще намали риска от появата на атеросклероза.
 4. Профилактика на хипертонични на кризите. Основната причина за появата гипертонического криза е стрес. С помощта на Гипертостопа може да намали риска от критично повишаване на кръвното налягане. На официалния сайт на производителя се уточнява, че 27% от пациентите може да се постигне такъв резултат. Най-често това са хора, които кръвното налягане се повишава, поради съдова дистония или прекомерна тревожност.
 5. Понижаване на нивото на холестерола. Някои от компонентите, влизащи в състава на препарата, леко намаляват количеството на холестерол.

Показания и противопоказания

Гипретостоп има такива показания:

 • тромбоза;
 • слабите стени на кръвоносните съдове;
 • главоболие;
 • сърдечна недостатъчност;
 • проблеми със съня;
 • тревожност;
 • артериална хипертония;
 • неврози.

Противопоказания при лекарството не е толкова много. Към тях се отнасят:

 • по време на бременност;
 • псориазис и алергични;
 • проблеми с кръвоснабдяването на мозъка;
 • язва на стомаха;
 • индивидуална непоносимост към някои от компонентите на състава;
 • хипотония.

Hypertostop (Гипертостоп) от хипертония: прилагането на отзиви

Прилагане

Данни капки се продават в аптеките в размерите флакони, което позволява ясно да се придържаме към оптимална доза. Съществува специална схема за прилагане на Hypertostop:

 • капки трябва да се пие 2-3 пъти на ден преди хранене;
 • преди да приемате 15 капки средства размешивается в чаша вода;
 • курсът на лечение е един месец.

Лекарството е с кумулативен ефект, така че при спазване на дадените указания може да бъде окончателно да се отърве от хипертония.

Гипертостоп може да се прилага в състава на комплексната терапия, тъй като той е съвместим с много лекарства. Но все пак, преди ползването на препарата се препоръчва да се консултират с лекуващия лекар.

Коментари

Ирина: "Хипертония в продължение на няколко години ми пречат да живеят нормално. Заради нея трябваше често да си останат вкъщи, отпрашиваться от работа и вземат болнични. Понякога трябваше да предизвика "първа", защото е влошило рязко се е влошило. Всичко ми е дошло до гуша, и аз реших да отида и да се консултира със специалист. Той ми препоръчал на растителния препарат Hypertostop. След като рязане тридцатидневный курс, моето здраве се подобрило. Сега бях забравил за това, което аз някога са били сериозни проблеми с кръвното налягане."

Анастасия:"Проблем с налягането започнаха да ме притеснява в периода на менопауза. В този момент взех много много и различни лекарства, защото от това, което имам, се появиха още и проблеми с храносмилането. Реших да се обърна за помощ към лекар, той ме посъветва безопасно средство, което да е съвместимо с лекарства от климакса. В крайна сметка той ми предложи Гипертостоп. След пълен лечебен курс аз напълно се отърва от своите проблеми с натиска. Препоръчвам лекарство за всички хора с високо кръвно налягане.

Виктория: "Отче, отдавна страда от високо кръвно налягане. Ние дълго търсихме му подходящото средство, тъй като той има язва и някои лекарства, той просто не са подходящи. Но веднъж в един от форумите научих за Hypertostop. Ме изненада голям брой положителни коментари и това ме подтикна да си купя капки. Вече месец всички симптоми за високо налягане започна да избледнява. Сега баща по-добре спи и се чувства много по-бодра. Ако страдате от хипертония, а след това аз препоръчвам да се възползват от този наркотик."