Бъди красив » Връзки и секс » Трябва ли да се лежи кучка грим?

Трябва ли да се лежи кучка грим?

Думата "кучка" в последните години стана много популярна. Написани много книги, които дават съвети "Как да се лежи кучка грим", за да оцелее една жена в реалния живот. Откриват се различни училища, обучения. И така, какво означава това понятие?
 

Трябва ли да се лежи кучка грим?

На прост език – това е като да "не е най-положителен герой". В по-стари времена, ние сме представяли себе си "стерву" под формата на един арогантен, скандална, нагло леля, често, ненавидящей мъже, търсещи навсякъде лична полза. В наши дни, нещо лошо може да се яви под формата на добре поддържан, бляскавите жени, освен това, высокообразованной. Си вид, тя много я кара да се възхищаваме, да се стреми, като до идеала на съвременната жена. Така че кой е и от къде идва?
Основната задача на стервы – да отстоява своите права, без да се обиждай, настояват за своето. Строго погледнато, те стават не по-добър живот. Всяка жена иска да бъде обичан, дават възможност да бъде себе си, да проявяват нежност и доброта. Но, за съжаление, мъжете сякаш перевелись, и не са подредени по краката в купища. Трябва да оцелее в условията на най-тежката реалност, да се учи, в какви ситуации може и трябва да се лежи кучка грим.
Първо, трябва да се отрече, да даде отпор на всички знаци (до управителя), които са свикнали до безплатна експлоатация на вас, на вашите сили, труд, време и търпение. Говори думата "не" трябва да е ясно, ясно и твърдо. Научете се спокойно да изразят своето мнение, гледна точка. Казвате, че ви харесва и какво не. Не си струва да върви на повод при майка ми или на мъжа си, правя това, което те смятат за правилно или полезно, само ще обикалят конфликти страна.
 
Не се въвеждат себе си в жертва. Ако, например, една приятелка ми се обажда да посетите изложба-продажба на книги за културата на древния Рим, а на вас това не е абсолютно необходимо, открито заявляйте за своите намерения. Кажете, че според вас е по-подходящо за вас отидете на басейн. Вярно е, че рискувате да загубите приятелка, но ще придобиете своето "аз", и гордост за проява на твърдост на характера. Отрича да е лесно, спокойни, без да се влива в детайли и чувства вина пред "просящим".
Мислите рационално, предварително просчитывайте всеки предполагаем стъпка в разговор. Един ден, като даде да се разбере на другите, че ги натрапчиви мнение не значи нищо за вас, можете спокойно да се насладите на делата си, да правят грешки, гафове, за които не е нужно да се извинявам пред никого, освен себе си.
Ако вие, който пореден месец, чака връщане дълг, взет от "до заплата", забравете всички правила за благоприличие, които ви преподават от детството, и да започнете да призовава длъжника. В никакъв случай не преобръщане скандал, не се опитвайте да вземе глас. Няма на пазара, не си струва истерить, крещи, толкова по-измамени злоупотреби свидетел на думи. Вие – "Дама кучка". Умейте да настоява, да обясни, защо вие не сте доволни от това състояние на нещата, студен, спокоен тон "снежната кралица". Но, ще е по-добре да не доведе нещата до такива неприятни ситуации.Не забравяйте, че за да се бори за своето място под слънцето, всички методи са добри, в рамките на закона.
Ако изведнъж си съпруг заприметил преминаването покрай красива, не си струва нервен пустякам. Може просто шепот му, че днес не сте поставили бельо. Вижте къде переметнется си поток от мисли.
Да се лежи кучка грим или не, да решават само от вас. Понякога това е много полезно, най – важното- не "да се прекалява", а да остане чудесна, уверена в себе си жена.