Бъди красив » Развлечение » Kiwi Dash - приложение, което ще ви накара да киви

Kiwi Dash - приложение, което ще ви накара да киви

Kiwi Dash - приложение, което ще ви накара да киви

Парцел на играта Kiwi Dash

Много игри за Android са привлечени от факта, че имат забавен сюжет и анимационни герои, като главните действащи герои. Ако и да се радвате на такива весели и забавни игри приложения, непременно погледнете на сайта Glafi.com, където те са представени в голямо разнообразие от. Тук ще можете да намерите и изтеглите вълнуваща аркадна Kiwi Dash, освен това, можете да направите това напълно безплатно.

Kiwi Dash — това е една чудесна играчка за тези, които обичат цветни птиците киви. Можете да станете един от участниците весело семейство. Киви не знаят проблеми, докато до тях не трябва да ги основният враг. В неговата роля в приложението, което действа на горската котка. Коварен престъпник отвлича основната украшение и символ на киви-на семейството — тотем. Това, което остава птичкам? Те трябва да се отправят на помощ на тяхната собственост и за този пропуск опаснейшую разстоянието, преодолявайки различни сложността през целия маратон.

Заявление Kiwi Dash — това е и рънър, и платформинг. Вашият герой трябва да се научите как успешно да се справят с различни препятствия. По пътя той трябва да участват в събирането на точки и едновременно избягвате от атаки. Играчка добавя чар на факта, че главнй герой — птица киви, е уникален cartoony облик.

Характеристики Kiwi Dash

Начало на героя приложения Kiwi Dash — се плашим от всички препятствия и трясък на бясна скорост напред. Освен това, той трябва да избягвате от котки, които ще се опитат да изберете желан тотем. По пътя на героя ще се срещне с многобройните членове на семейството, други птиците киви. Естествено, че ги заедно с плодове, също трябва да се вземе от пътя. Вашата киви ще могат и да скачат и да летят. За това, че всички тези действия са обработени особено лесно, бързо и високо, ще трябва да събере подобряване. За преминаването на мисиите, предвидени различни бонуси.

Един от интересните моменти на приложение се състои в това, че тя ви позволява да играете срещу своите познати и приятели. Можете да покажете себе си най-сръчен и бърз член, както и да надмине чужди постижения. Имайте предвид, че именно с тази цел играчка ще пита за достъп до вашите контакти от телефонната книга. Разрешете достъп и не се притеснявайте за това, че информация попаднат в неподходящи ръце. Всички данни зашифровываются. Играта е ярка и пъстра графика, а също и хубава музика.