Бъди красив » Здраве » Лаеннек терапия: показания, приложение, мнения

Лаеннек терапия: показания, приложение, мнения

Вечно или поне необичайно дълга младост и жизнерадостна красота на всяка възраст – една сбъдната мечта за много поколения жени от всички континенти. Търсене на рецепти, спасающих от признаци на увяхване и возвращавшими ушедшее сияние, ангажирани учени и народни лечители. И най-накрая, се появи средство, което е максимално близо донесе на човечеството да реализират мечтите си за допълнителни десятилетиях на младостта – Лаеннек. С този наркотик са свързани понякога е доста абсурдни слухове, които е трудно да се разграничат от обективната реалност.Дали това наистина е чудо-средство, е в състояние в продължение на много години за поддържане на младостта или да върне първоначалния си чар, и колко опасно прилагането му, се изисква внимателно проучване на неговите свойства и състав.

Лаеннек терапия: показания, приложение, мнения

Като излезе Лаеннек

В много извори съдържат сведения за това, че създателят чудо на наркотици е японски Хиэда Кэнтаро. Този човек наистина е на специалисти в областта на медицината и селското стопанство и дори има докторска степен.

Въпреки това, идеята Лаеннека подаде одеса физиолог Владимир Филатов, докторска дисертация, който още в далечната 1945 г., някой е донесъл в Маньчжурскую медицинска академия, където Кэнтаро е чел лекции. Идеята одеса учен много впечатлени от япония, още повече, че тя пресъздава класически каноните на традиционната източна медицина.

За уникален препарат на базата на плацентата, не е като аналози, беше съобщено само през 1958 година. Първоначално Лаеннек е било отнесено до средствата за възстановяване на черния дроб. И до свойствата на изненадващо "плацентарного сок" е бил посочен благотворно въздействие върху организма като цяло, за преодоляване на последствията от стрес и излишни натоварвания.

Впоследствие Лаеннек придоби славата на уникален подмладяващ средства.

Състав на лекарството и характеристиките на производство

Основен компонент на средства – човешка плацента. Филатовская идея се базира на наблюдение на животните, жените, които винаги ядат плацентата, се възстановяват бързо след появата на потомство и са готови за новия цикъл на размножаване.

Наистина, плацентата бозайници, или "детско място" притежава уникален състав и надарен с уникални свойства. Неговите основни компоненти са:

 • аминокиселини;
 • ензими;
 • комплекс от биологично активни вещества.

Този състав се предвижда осигуряване на плода с кислород, хранителни вещества, а също и извежда токсини и продукти на жизнената дейност на ембриона от майчиното тяло.

Идеята да се използва созревшую плацентата като лечебно средство е била напълно аргументирани, но опитите си да приложат в 40е години на ХХ век са били неуспешни. Този необикновен орган изисква внимателно почистване от кръв, но това технически е изключително трудно. Вътрешната повърхност на капилярите плацентата маса в 0,5 кг по площ повече от два тенис корта. Точно на японците, лидери в областта на електрониката, е възможно да се разработи ефективна технология за пречистване на природни суровини с прилагането на висока точност уреди.

Лаеннек терапия: показания, приложение, мнения

Като суровина за производството на Лаеннека узрели плацентата, получена от тялото на жената, след като по-богатите от раждането, в резултат на което светлината се появи здравословен бебе. Детско място обеззараживают и извличат от него екстракт, качеството на който се провежда внимателен контрол на бактериологическую и вирусологическую сигурност.

Производство на лекарството извършват с прилагане на висока точност уреди метод за маркиране на молекули. С помощта на устройство, подобно на сито с микроскопични клетки, суровини многократно преследван през него, постигане на идеална чистота и безопасност вещества.

Показания за употреба на лекарството плацентарного

Благодарение на уникалния си състав и без аналози имоти, Лаеннек се използва успешно при наличието на следните проблеми:

 • алергия с различна етимология и астма;
 • остри и хронични заболявания на черния дроб, на червата, стомашно-чревния тракт;
 • различни заболявания на гръбначния стълб и на ставите;
 • нарушения на репродуктивната функция;
 • последици от стрес, неврози;
 • мигрена;
 • време на менопауза.

Също така и активно използване на препарата се практикува в козметични цели, за стимулиране на регенерирования тъкани рани, изравняване на белези, решения дерматологични проблеми, а също и подмладяващите процедури.

Наблюдава положителен ефект Лаеннека на тялото в следоперативния, посттравматический периоди.

Тя оказва тонизиращо, възстановително, регенериращо действие върху клетките на всички органи и тъкани на човека.

Начини и резултатите от прилагането на

Лаеннек се използва инъекционно един от следните методи:

 • интравенозно въвеждане;
 • внутримышечное въведение;
 • мезотерапия.

Последният метод включва изпълнението на точкови директно инжектиране в проблемни зони.

Курс терапия активира жизнените сили на организма, стимулира регенерацията (обновяването) на клетки, органи и тъкани. В резултат на това кожата придобива мекота, блясък, става еластична. Тонът на лицето се изравнява, пигментни петна стават незабележими, изчезват обриви и разравниваются дребни козметични дефекти.

Да се доверите на изпълнението на инжектиране трябва да бъде само специалист. Броят и честотата на ваксини назначава лекар с оглед на целите на терапия, наличието на тези или други проблеми със здравето на пациента. Традиционно курс включва от 5 до 12 процедури с използване на не повече от 2 ампули за един път. Провеждане на инжекции по-често от 2 пъти в седмицата категорично не.

При извършване на инжекции анестезия не се използва. При повишена чувствителност на кожата в мястото на инжектиране може да се появи подуване, образуване на синини или печат, които изчезват след няколко дни.

Лаеннек терапия: показания, приложение, мнения

Противопоказания и възможни усложнения

Чудо на живот на лекарството в никакъв случай не може да се прилага по време на бременност и кърмене. Прав е противопоказание за употребата му е на възраст до 18 години.

Преди започване на терапия трябва да се провеждат тестове и да се увери в това, че той не предизвиква алергична реакция. Отказ от тези предпазни мерки може да доведе до сериозни негативни последици, включително анафитактический шок.

На местата на инжектиране на лекарството е възможна повишена чувствителност, болка, зачервяване, усещане за мравучкане, сърбеж. В редки случаи при мъжете може да се появи увеличение на гърдите, като временна нежелана реакция.

На какво да се обърне внимание при придобиването на

Лаеннек официално е одобрен за употреба в местните клиники с 2003 година. Лекарството се произвежда само в Япония, се продават единствено в аптеки и само по лекарско предписание. Придобиването му чрез онлайн аптека или други незаконни начини няма.

Опаковка правни средства трябва да съдържа името на български език, който е белязан с голограммой на фирмата-производител с логото на JBP. Брой ампули в една кутия – 10 броя. Срок на годност – 3 години.

От придобиването на всички колеги, имитации трябва да се въздържат, тъй като това може да бъде опасно за живота и здравето.

Науката не стои на едно място, и това чудо на живот на лекарство – невероятна комбинация от естествени механизми за подмладяване и оздравяване на високите технологии. Разумно и компетентно използване на ново лекарство може да се върне атрактивен външен вид и да се осигури активен начин на живот за години напред.