Бъди красив » Красота » Маникюр за начинаещи (видео уроци)

Маникюр за начинаещи (видео уроци)


Колко нито ходи в салон, а все пак ще дойде време, когато искате да направите маникюр на себе си. И това изобщо не е във финансови трудности. Като цяло, основните неудобства започват пътя си от интериора на дома, особено в студено време на годината. Какво стои бутона на якето си и не се притеснявам свеженькое лак палто покритие. За тези, които са разбрали за какво става въпрос, ние предлагаме видео уроци за маникюре за начинаещи.

Трябва да има под ръка

На първо място, тя е остър и нокторезачки и пилка за нокти. Без тях не трябва да отида, нито една жена косметичка. Пилочку опитайте се да изберете стъклени или пластмасови, те са по-малко травмируют ноктите.

Маникюр за начинаещи (видео уроци)

За обрезного маникюр просто са необходими метални клещи. С тяхна помощ ние впоследствие ще изтриване на епидермиса. При покупка задължително обърнете внимание от какъв материал са изработени. Хирургична стомана дълго време ще остане остра.

Как да изберете един инструмент за маникюр и педикюр

Метална лопаточка ще ни е необходима за отодвигания кожичките. Някои вместо нея използват портокал пръчка.

Трябват ни ще има и различни средства за ванички. Какви конкретно – вие решавате. Това могат да бъдат различни масла, морска сол и др.

Маникюр за начинаещи (видео уроци)Лакочистител избираме без съдържание на ацетон. Така сме по-малко повредим нокътната плоча. В обикновена течност, която съдържа ацетон може да се добави малко глицерин и спаси ноктите от дехидратация.

Памучни дискове (топки, просто вата) – незаменими помощници при отстраняване на лака с нокътната плочка и наоколо. За по - "бижута" на работа може да се използва почистване на ухото. В магазините можете лесно ще намерите и специален корректирующий молив. Да ги използват удоволствие.

И ще ни трябват средства за отстраняване на кожичките, масло за грижа за епидермиса, крем за ръце, базовата рамка и закрепитель лак за нокти.

Вана за къпане

Ванночку непременно трябва да направите, преди обрезным маникюр. В този случай вие размягчите кутикула можете да го премахнете безболезнено.

Как правилно да ванночку, ще намерите в пространството на нашия сайт.

Премахване на кожичките

На този етап винаги следва ванночкой, докато ципа още мека. Отодвигаем епидермиса метална шпатула или портокалова пръчка и да започне да реже. За да се режат я използваме клещи или извити нокти ножици. Баланса на кожата, отстранете от повърхността на нокътната плочка шпатула.

Маникюр за начинаещи (видео уроци)

В процеса на отодвигания и рязане опитайте се, да си действия да бъдат максимално внимателни. В противен случай можете да повредите кожата или в основата на нокътя.

Ако сте решили да направите необрезной маникюр, ножици или клещи не ви трябва. Парцел на епидермиса специално средство и отстранете с помощта на пръчки.

Придават формата на ноктите

Изберете фигурата, която ви харесва повече, и се пристъпи към делото.

Маникюр за начинаещи (видео уроци) Ако невен трябва да се съкрати на прилична дължина, по-добре е да се направи ножица. Само состригайте едно движение и правете това уверено.

След малко выравниваем форма пила за нокти. При това трябва да се направи движение в една посока, иначе невен ще започнат да не стратифицира.

Уверете се, че всички нокти на краката са с еднаква дължина.

Пристъпваме към главен

Подготвителната работа зад себе си и ние започваме да се създаде красотата на своите писалки.

За начало парцел основа. Основният слой укрепва или витаминизирует нокти (в зависимост от това, което използвате). Освен това, той осигурява гладко покритие.

Маникюр за начинаещи (видео уроци)

Започваме да нанесете лак. Най-първо боядисване на ноктите на онази ръка, която е у вас водеща. И ето защо. Ако си дясна ръка, след което се боядисват на дясната ръка ще бъде неприятно. Обикновено в този случай слой се получава дебелина и цвят, съответно, по-наситен. Като се започне с водещата ръка, можете да коригира дебелината на слой върху втората. По този начин маникюр на двете дръжки ще бъде по-различно.

Желателно е да се започне боя ноктите с кутрето. В този случай може да не размажете лака на останалите ноготках.

В заключение на ноктите задължително трябва да закрепляющий слой. В този случай, маникюр ще ви моля по-дълго. И не забравяйте да се прилага на ръцете крем и хидратиращ масло за кожичките.

Правим класически маникюр

Как нежно боядисване на ноктите?