Бъди красив » Здраве » Neosense (Неосенс) от климакса: състав, приложение, мнения

Neosense (Неосенс) от климакса: състав, приложение, мнения

На пазара на лекарства, предлага голям брой средства от климакса, заслужава специално внимание на Neosense. Това не е хормонално средство за улесняване на проява на климакса. Се извършва на територията на Русия от естествени съставки, неговата ефективност е доказана чрез множество изследвания и наблюдения. Ако не се предприемат мерки за поддържане на организма в периода на климакса с помощта на специални средства, то неминуемо рязко стареенето на организма и загуба на женственост.

Neosense (Неосенс) от климакса: състав, приложение, мнения

Състав и действие

Neosense уникален не е хормонален медикамент, биокомпоненты които активно се борят с проява на климакса. Състав Неосенса включва 30 растителни екстракти, сред които основните са:

 • екстракт от шандры, съдържащ в себе си танин и смолисти вещества (премахва проявите на приливите и отливите, често уриниране, подхранва организма с витамини и микроелементи);
 • златен мустак (подобрява производството на естроген, нормализира налягането, подмладява организма);
 • имел бял (премахва раздразнителността, успокоява психиката);
 • корен от ангелика, съдържащ в себе си фитостероли, оказва тонизиращо действие върху организма, подобрява съня, стабилизира психиката;
 • микроелементи (калий, желязо, магнезий, натрий).

Останалите компоненти са изпратени на: на цялостното поддържане в норма на организма, за повишаване на имунната система, нормализиране на ендокринната система, подобряване състоянието на кожата и косата.

Синтетични и лечебни компоненти в състава липсват, тъй като основната цел на състава — минимизиране на симптоми, характерни за периода на менопауза. Естествени съставки, не причиняват странични ефекти, което е основното предимство на този наркотик. Но консултацията с лекар преди употребата на средства няма да бъде излишно, с повишено внимание трябва да вземат лекарството при наличие на алергия към неговите съставки.

Активни съставки Неосенс, попаднал в тялото, на първо място оказват влияние върху ендокринната система, за стимулиране на напълване на организма хормони. Въздействието на средствата на нервната система регулира приливи и отливи, нормализира нивото на кръвното налягане. Препаратът стимулира работата на яйчниците, благодарение на което се ускорява обмяната на веществата и регенерацията на клетките на тъканите на женските вътрешни полови органи, поради което се премахват сърбеж и парене в тях. Биокомпоненты са насочени към подобряване на физическото състояние чрез намаляване на загуба на коса, за укрепване на ноктите, за подобряване на състоянието на кожата.

Оптимално подбран състав позволява да оказва меко въздействие върху организма, което може да се каже за гормоносодержащие съединения.

Neosense (Неосенс) от климакса: състав, приложение, мнения

Характеристики на приложението

Приложение на продукта Neosense, насочени към поддържане на женското здраве, трябва да се започне с изучаване на инструкции, в което се описва: състав, показания, схема на прием, на риска от възникване на странични явления.

Средство се предлага под формата на капки, които се съдържат във флакона с капково дозатор, така че да ги използва лесно — трябва само за измерване на необходимата доза (10 капки на един прием). Измерено количество капки можете да пиете вода или просто да се приеме като концентрат. Преди прилагането на капки трябва да се разклати. През деня капки се приемат 3 пъти половин час преди хранене. Започнете да използвате капки стои при първите признаци на менопаузата, които могат да се проявяват след 45-годишна възраст. Така, например, когато:

 • сривове в месечни и тяхната липса;
 • прояви на депресия, депресия състояние на емоционален и агресия;
 • повишено изпотяване;
 • намаляване на умствената си активност и на паметта;
 • честите походи до тоалетната;
 • периодичната сухота на влагалището;
 • редовно главоболие;
 • рязко повишаване на теглото.

Neosense позволява свеждане до минимум на проявите на климакса:

 • повишаване на нивото на естрогена;
 • отървете се от главоболие, мигрена;
 • намаляване на изпотяването за сметка на нормализиране на работата на мастните жлези;
 • поддържа кръвното налягане в нормални граници;
 • възстановяване на функцията на пикочо-половата система;
 • неутрализира промени в настроението и повишена раздразнителност (нормализира емоционален фон);
 • нормализиране на съня и да се отървете от безсъние;
 • подобряване на концентрацията на вниманието;
 • насищане на клетките на организма с витамини и микроелементи.

Прием Неосенс трябва да носят курсова характер (не по-малко от месец), само в този случай лекарството проявит своята ефективност и ползотворна този начин се отрази на състоянието на женското тяло в периода на климакса. Повторен курс на прием на капки може да се извършва не по-рано от 3 месеца.

Мнения за Neosense

Кулминацията процес е неизбежен и сложен, така че много жени се стремят към намаляване на неговата проява в живота си, чрез прилагане на подходящи средства. Въпреки факта, че Neosense се появи на пазара сравнително скоро броят на попробовавших този инструмент се увеличава. Увеличаване на търсенето на еликсир, причинени на приемлива цена и впечатления жени испробовавших действието му върху себе си.

В този момент отзиви се измерват вече са хиляди и повечето от тях показват, че биоактивное връзка капки заслужило висока оценка. Отбелязва се, че още от първите дни на приложение станат забележими промени в организма — намаляват симптомите, присъщи на менопаузата.

Без внимание, не са останали капки и от страна на лекари. Те потвърждават, че капки нормализира хормоналния фон в периода на менопауза и подобряват цялостното здраве на жените. Пристрастяване към капки не се празнува.

Neosense (Неосенс) от климакса: състав, приложение, мнения

Хормонални промени в периода на менопауза, която минава под действието на фитоэлексира, позволява да се избегне патологични прояви на климакса, благодарение на което се запазва работоспособност и социална активност на жената.

Специалистите в областта на женското здраве, в отговор на биокаплях, подчертават техния комплексен характер действие, което се излъчва Неосенс от серията лекарства подобни на посоката на действие.

Интернет е пълен с и отрицателни отзиви, но техният брой е изолиран характер. Недоволството на наркотици, предизвикани главно от липсата никакъв ефект след прилагане. По-голямата част от подобен вид коментари са свързани с факта, че жените били закупени на случаен флакона с капки не на официалния сайт на производителя, а от страна на други сайтове при цена по-ниска в сравнение с цената на официалния производител. Състав на капки е гаранция за липса на отрицателна реакция от него от страна на организма поради което и се осигурява от общата удовлетвореност на потребителите според средство.

Генерализиране на положителните отзиви за лекарството могат да се разграничат следните предимства:

 • фитосостав;
 • достъпна цена;
 • видим ефект още след първия курс на прилагане;
 • липсата на противопоказания;
 • липса на странични явления.

Основен недостатък — липсата на възможност за закупуване на биопрепарат в аптечната мрежа.

За това, за облекчаване на проявите на климакса трябва да се използват доказани и надеждни средства. Едно от най-добрите средства за това направление — мощното средство под формата на капки Neosense, които могат да бъдат закупени само на официалния сайт на производителя. Лекарството действа естествено, повишаване на жизнения тонус за сметка на лечебните растения, които в кратък период от време са в състояние да няма изява на симптоми на менопауза.