Бъди красив » Кариера » Нова работа. Как да оцелеем в първия ден?

Нова работа. Как да оцелеем в първия ден?

След всичко брашно многоступенчатых интервюта за работа, най-накрая бяха приети в щата на новата компания. Вашата радост, разбира се, няма ограничение, но засенчи това тържествено събитие могат да мисли за това как ще се проведе първия си работен ден на новото място!
 

Нова работа. Как да оцелеем в първия ден?

Дори да е опитен специалист и с голяма част от прекалена самоувереност в първия работен ден може да се наслаждавате на истински стрес.
 
Как да оцелее първия работен ден, да се направи максимално успешна?
 
Често ключът за нашия успех се превръща в странно настроение. Така че, хайде на работа, трябва да се выспавшись, с добър (не привличам) грим и с подходящ за компании дрес-код. Това е необходимия минимум, преди да переступите на прага на новия работодател.
 
Като отидете в офис на компанията, вие може би дори затылком ще се чувстват в себе си десетки въпросителни очи. Всички в края на краищата, много интересно кой сте вие и с какво ви се яде.
 
Тук може да бъде два варианта събития: или си новото ръководство е за вас нова група, която официално, или ще трябва да опознаете себе си.
 
При първия вариант течението на събитията може да е благосклонен поулыбаться, малко да разкажа за себе си и да започнат изпълнението на своите задължения. А тук, при втория вариант ще бъде малко по-труден. Тук трябва да включи своя чар и среща с всеки изминал лично помня виждали ли сте вече ей това минало дядечку, или още не!
 
Не трябва да се претоварва непознати излишната информация (като например, колко време не сте могли да решите с прическа тази сутрин), предоставят на минимална първоначална количество информация за себе си: къде са учили и работили, има ли семейство и деца.
 
След първоначалното установяване на контакти, при вас със сигурност ще се появят много въпроси. Не се страхувайте да задавате ги, но без излишната прилипчивости и дотошности. В първия ден ще трябва да разберете колкото се може повече за живота в кампанията. По кое време на вечеря, служителите на обяд един по един или всички заедно? Къде се намира стая за почивка, wc, къде да поставите ключове от кабинета, след като грижа и т.н.
 
Често екипът на "oldies" предварително негативен за идването на нови служители. Причини за това може да бъде страх за "своето място под слънцето", просто един лош характер или проблеми от личен характер. Конкуренцията, както се казва, нещо сериозно. В този случай, не се притеснявайте. Не се поддавайте на провокацию и не участват в нито кавга, това само ще влоши положението си. През какъв период от време можете да докажете своя професионализъм.
 
Опитайте се да организираме вашето ново работно място най-удобно. Научете повече на обема на работа, към който трябва да се пристъпи незабавно. Желателно е, за да не се переспрашивать по няколко пъти, запишете въпреки че някои миниран информация. Не си струва да се надяваме, че може да се справите сами с свалившемся на вас потока от информация.
 
Ако първият работен ден е преминал не са точно така, както сте задали, за да не се отчайвайте, това е само първия работен ден. Имате още време ще разкрие всички свои положителни страни. Ами ако всичко е минало "като по часовник", след това "така да". Важното е, винаги бъдете самата себе си, и тогава със сигурност ще успеем!