Бъди красив » Мода » Връщане към началото или ретро отново е на мода

Връщане към началото или ретро отново е на мода

Не е тайна, че сладък ивица, традиционен приятелка, класическа клетка и др атрибут добре забравена стара, способни не само да се създаде свеж и запомнящ се, а най-важното е оригинален днес образ, но и значително да помогне да скриете недостатъците на фигурата.
 

Връщане към началото или ретро отново е на мода

Днес вече не са актуални класически черни на цвят от Sony Рикель или градски, леко нехаен стил на модна къща " Дона Каран, защото както всички световни подиума задуши в този поток няколко психеделични опции добре забравена стара.
 
Освен използването на ярки, няколко причиняващи нюанси, доста подходящи се оказаха посочете "по бельо", въпреки че например Galliano отказа да се ограничи само довършителни работи и като цяло представи новата колекция пролет-лято, изцяло състояща се от едва ли "носибельных" облекло. Някои работят честно приличат на продукти секс магазин, но за клуб, на парти или фото сет е доста подходящ.
 
Къща Диор основния акцент се прави върху лилово-виолетови гама, обаче ние не му твърде вярваме, макар и бяло-лиловая ивица изглежда много впечатляващо визуално удлиняя тялото е в състояние да направи обладательниц тучни форми на няколко по-тънък. Важно е да се разбере, че закръглени форми не показват тегло 200 кг при ръст 150 сантиметра.
Вътрешен Yudashkin не е твърде притеснявана много с това, което диктува ни в Париж няма да реши да отнесе своята колекция от до абсурдната и накрая пак пропуска нещо доста полезно. Това е В основата на рокли и сака с "вдигнати" на раменете си — вижте снимки наряди на 80-те години и точно да разбере в какво ги неуловим чар, при това дори и за жените с "немодельными" параметри. Парадоксално начин масивни рамене придават известна несигурност всяка фигурке и значително "зауживают" на талията.
 
Сега, за съжаление, покойният Александър МакКуин в последната си работа, вероятно вече е нещо, което почувствах — осемдесетте духа на задаващата се в някои от аксесоарите и директно във външния вид на моделите. Така му колекция не отступились от бившите класически линии, но въпреки това напомняне за нечестивите "персонал" на осемдесетте години са станали необичайни прически модели — ирокезите, выкрашенные във всички възможни цветове.
 
Да, още за обемни яки и шик яка маестро не е забравил, но да има шмотку от МакКуина в гардероба си струва, само за специални случаи — на улицата в такъв вид да излезе по-скъп, при това във всички сетива.
Господин Готие все още чудит, никаква мода не признава и неотклонно следва мотото "Всичко сам". Този път това отношение може да играе с дизайнер, не желаят голямо място се взимат в собствената си колекция от синтетичен, а по-естествен мехам, намиращи се на територията на пике вече втора година.
 
Какво, може би някои дами също ще вървят по стъпките на Жан Поле и не станат прекалено се тревожете за това, че на тях, може би, ще се окажат чужди.