Бъди красив » Развлечение » Комплект за пикник – гаранция за перфектна почивка сред природата!

Комплект за пикник – гаранция за перфектна почивка сред природата!

Старата традиция за готвене на открит огън след успешен лов и на привалах към днешна дата преобразовалась в любима и евтин начин за почивка сред природата – на пикник.

Комплект за пикник – гаранция за перфектна почивка сред природата!

Старата традиция за готвене на открит огън след успешен лов и на привалах към днешна дата преобразовалась в любима и евтин начин за почивка сред природата – на пикник. А да ваканция успех на всички на 100%, към него трябва да се подготвят предварително.

За начало определяемся с вид на пикник: семеен, освобождаване на голяма компания или на двете заедно. Вид на пикник обуславя мястото и продължителността на почивка, засяга изборът на продукти и възможни развлечения. След това трябва да се направи списък на всичко необходимо с оглед на желанията на участниците. Минимален стандарт: съдове и прибори за точния брой на хората, домакински принадлежности за готвене, лагерен огън и прибиране на територията, постелки за сядане, туристическа аптечка.Носят обратно, събиране на боклук на еднократни пластмасови прибори, преди да замине, – не е най-хубавото приключване на почивка, така че по-добре да са удобни и функционални подаръчен комплект за пикник , в които е предвидено всичко необходимо за хранене на открито. Ако отдих е насрочено за втората половина на деня и има вероятност да остане на открито до вечер, по-добре да се въоръжите с топли дрехи и дори и шалтета. За да не се организира срещи на бревнах, вземете допълнително столчета и карематы. При липсата на избягване на влага е възможно с помощта на клеенки, подстеленной под завивката.

Оформление на зони за отдих е от голямо значение – Вие сте били в състояние да заехать там машината при нейното наличие, или ще трябва всички да бъдат държани в ръце. Ако стигнете до места за пикник намерение за колата, по-добре изберете опция с удобен вход – така правите истински подарък автомобилисту, везущему Вас на природата. Същото се отнася и за обувките с дрехите — удобни и такава, за да не съжалявам е мръсна или случайно се развали. Също така, не забравяйте за репеллентах – в топло време на годината почти навсякъде ще се радваме комарите. Важен момент: по време на пикник периодично искам да отдъхне.За да се прави не масата, предварително осигуряване на възможности игри за деца и възрастни. Да се утаи яде добре ще подвижните игри: бадминтон, фризби, волейбол на трева. Любителите на по-спокоен отдих са подходящи интелектуални игри, например, "крокодил", или шарада. А децата ще бъде възможно да се покорявам на мячиком, търсене на съкровища в очите на родителите и выдуванием сапунени мехури. И, разбира се, вземете и фотоапарат, за да уловим този красив ден!

Отнасяйте на заслужена почивка внимателно, и той със сигурност ще успее!