Бъди красив » Здраве » Термоодеяло за тайна: прилагането на отзиви

Термоодеяло за тайна: прилагането на отзиви

В последно време все по-голяма популярност сред устройства за тайна се радва на термоодеяло. Тя намира широко приложение в козметични салони, така и в домашни условия. Това е прост и не изисква допълнителни усилия-вариант за определени козметични процедури.

Термоодеяло за тайна: прилагането на отзиви

Какво е това?

Основната идея на този козметичен апарат – това е мястото на специални нагревателни елементи под плътни одеяла. Първоначално подобни устройства, използвани в медицината за лечение на заболявания на дихателните пътища. В съвременния свят термоодеяло е намерила голямо приложение в козметиката. Ефективно използват за борба с естетическите несъвършенства различен вид.

Най-добрият начин да се избавите от излишните мазнини – това е физическа активност. При бягане и други физически упражнения мазнини преминава в енергия, чрез която се нагрява тялото на човека. Проблемът е, че при съвременния забързан начин на живот понякога е много трудно да се намери време за висококачествени спортни натоварвания. И всички удобства в живота ни ограничават физическата активност на хората. Например, автомобили, обществен транспорт и асансьори. Термоодеяло осигурява правилното и равномерно загряване на тялото, който помага да се отървете от излишните мазнини.Една процедура тайна може да замени пет километровую бутам.

Най-лесното термоодеяло се състои от една секция с равномерно отопление на цялата площ. Двухсекционное одеяло има две зони на нагряване, които могат да работят независимо един от друг. Съвременно термоодеяло се състои от три части. Първата част обхваща гърдите, а втората – на корем, а третата – на краката. Има функция за регулиране на температурата във всяка от тези зони по-отделно. Също така модерни апарати предвиждат корекция на продължителността на отопление. Това дава възможност за изпращане на максимални усилия специално за проблемную зона.

Термоодеяло за тайна отвътре е от водоотблъскваща тъкан. Това улеснява създаването на ефекта на сауната. Отвън има термоизолирующий слой. Това, от своя страна, пречи на изхода на топлина на повърхността на одеяла. Ролята на нагревателя най-често се представят инфрачервени топлинни лъчи. Те имат способността да проникват в тялото на дълбочина от 4 до 10 см. За сметка на това се изгарят над 500 килокалории за една процедура.

Чрез специални липучек термоодеяло може да се използва на всяка фигура. Също така едно от предимствата е, че то не се нуждае от специални грижи. Достатъчно внимателно се измива с топла вода и сапун и изплакнете.

Термоодеяло за тайна: прилагането на отзиви

Процедурата е тайна

Преди процедурата тайна в термоодеяле трябва да се почисти кожата си с помощта на всеки скрабирующего тела. За по-голям ефект в проблемните зони се нанася специален термо-гел и увийте ги с фолио. След това трябва да изберете правилната температура и продължителност на процедури, в зависимост от желания ефект. Квалифициран козметик ще ви помогне да изберете най-подходящата температура за всеки вид тайна. След това човек укутывается в термоодеяло и се наслаждава на процедурата. Продължителност на тайна обикновено е 40-50 минути.

По време на процедурата се извършва ефективно отопление, спомага за намаляване на теглото и да се отървете от излишните мазнини. А човек в това време, просто лежи под завивките.

След процедурата е необходимо, премахване на филма, да вземе душ и да измие термо-гел, ако той е бил използван.

За съжаление, след като тялото се озовава в обикновена температурную сряда, става свиване на кръвоносните съдове и подуване на проблемните зони започва да се върне. Ето защо най-голям ефект се постига само след преминаване на пълния курс процедури. Курс тайна обикновено се състои от 10-15 процедури. Те се извършват през ден. За поддържане на добър ефект след курса процедури трябва да се повтаря приключи веднъж в седмицата.

Ефект термоодеяла при обертывании

Термоодеяло се отразява не само на външния вид на тялото, но и на много биологични процеси на човека. Освен общото отслабване има още цял списък от основни сфери на въздействие:

 • Засилване на процесите на микроциркулацията и обмяната на веществата;
 • Намаляването на телесното тегло;
 • Подобряване на кръвообращението;
 • Премахване на излишната влага и токсини от клетките на тялото.
 • Подобряване на действие на козметични кремове и гелове за отслабване;
 • Да се отървем от целулита;
 • Помощ при лечение на простудно заболяване;
 • Релаксиращ ефект.

Струва си да се отбележи, че намаляването на теглото с помощта на термоодеяла почти няма да има смисъл без спазването на специална диета. Много е важно да се грижи за своето хранене и се придържаме към здравословен начин на живот, за да видите максимален ефект процедурите тайна.

Противопоказания

Термоодеяло – това е безопасен косметологический апарат. Често при клиенти козметик възниква страх, че тя може да нанесе удар с електрически ток по време на процедурата. Въпреки това, това не трябва да се страхуват, тъй като стойностите на силата на тока намалено до безопасни за човека ниво.

Въпреки, че използването на одеала абсолютно безопасно, има ситуации, при които трябва да се въздържат от тайна:

 • Чувствителност към повишени температури;
 • Бременност и кърмене;
 • Възрастови ограничения до 6 и след 60-годишна възраст;
 • Чувствителност на кожата;
 • Сърдечно-съдови заболявания;
 • Онкологични заболявания;
 • Ендокринни заболявания.

Много хора, които са подложени на процедурата тайна с термоодеялом за първи път, забележете някакъв дискомфорт. Той е свързан с непривычкой тялото изпитат върху себе си тези високи температури. Но с течение на времето организмът ще свикне с процедурата от дискомфорт няма да остане и следа.

Преди да използвате термоодеяла в домашни условия, трябва задължително да се запознаят с инструкциите на производителя и да се консултират със своя лекар!

Термоодеяло за тайна: прилагането на отзиви

Избор

На пазара в тази сфера, предлага много и различни възможности термоодеял за тайна, с достатъчно богат цена обхват. От какво може да зависи цена:

 • Целта на използването. Цената на домакинството апарати обикновено в пъти по-малко разходи за термоодеял за търговска употреба.
 • Функционални. Цената варира и в зависимост от модела и неговите възможности.
 • Размери и играят немалка роля в инсталиране на цените на производител.
 • Термоодеяла произвеждат както на вътрешния пазар, така и на външния. Естествено, че цената на обучение в чужбина продукт ще бъде по-висока вътрешния аналог.

Коментари

 1. Преминала курс процедури тайна с термоодеялом в салона вече преди шест месеца. Чудесен ефект се запазва на дълго време. Процедурата е безболезнена и не води до дискомфорт.
 2. Купи термоодеяло у дома, за да се отървем от целулита. Ефектът е зашеметяващ! Аз съм във възторг! Мислех вече не мога да си върне тялото на предишния вид, но термоодеяло ми доказа обратното.
 3. След първата процедура не забелязах ефект. Само кожата е по-приятна на допир. Въпреки това, преминавайки целия курс, мога с увереност да кажа, че ефект има. Доволна съм потраченным време и средства.
 4. След първата процедура с термоодеялом аз запаниковала. Тъй като тази процедура предизвика у мен доста неприятни усещания, поради високата температура. Но вече към средата на курса аз съм свикнала и е в състояние да се отпуснете. Резултатите остана доволен.