Бъди красив » Мода » Трябва да изчезваме по-добре - бала

Трябва да изчезваме по-добре - бала

До абитуриентски балове в училища и университети,на пръв поглед е все още далеч.Но всъщност е толкова эпохальному събитие и трябва да се подготвя предварително. Да това е съюзът на всички живот.
 

Трябва да изчезваме по-добре - бала

И така, да започнем.
 
Бала е време за демонстрация на място, че искри и прелива. Подходящо бродерия с мъниста и пайети, кристали и изкуствени перли. Сияние може да бъде строго дозированным-внимателно златна яка, малко бродерия, мъниста или пълен и абсолютен-ниспадающим рокля от струящейся тъкани със златист блясък, подобен на течен плъзнете метъл.
 
Ако ви хареса този костюм, аксесоари за това заедно не са задължителни.
 
Ако рокля с метален блясък ви изглежда кричащим, спрете своя избор на рокля просто cut и дополните го блестящи аксесоари, като например красиви украсени със златни босоножками, масивна влязат с украшения-гривни или многослойно огърлица.
 
Избора на бельо рокля. Ако не искате да изглеждате, като че ли вместо да се обличали рокли бабушкину шал, изберете дантелен костюм на изискан сексуално намаляване. Стойте далеч от всички, рюшей, стегнато, бантиков. Най-добре да изберете елегантна мини рокля (строго според фигурата).
Гала материал, като дантела, се изисква сексуална, изрично аксесоари, тъй като всяко докосване момиче украса ще изглежда на фона на не красиви и старомодно. До кружеву изисква обици-висулки, гривни. Тънка яка или лъскава лента-прошва става по линията на талията и деколтето, на ръба на поли, всички заедно ще даде на всеки, заедно елегантност и женственост.
 
Един от най-популярните и красиви тенденция — тя е многопластов пола с фланци в стил кралица, а също така е кръстовидна декоративен перехлест на елече. Този кралски стил е особено подходящ момичета с форми.
Выпускницы по-рано даде предпочитание къса рокля с пищни поли (например, называвшиеся лалета). Въпреки, че днес са по-популярни са дълги рокли, защо да не изберем такъв модел като рокли в стил мини-ретро?! Това ще бъде оригинално, красиво и по-еротично. Но къси рокли изискват баланс.
 
Така че, ако сте решили да отворите нижнею част (крака), а деколтето не трябва да бъдат кръгли и широк, но тесен и вытянутым.
А като цяло действайте максимално креативни. Не забравяйте, че можете да отидете, не на Виенски бал, а на вечер прощанья с училището. Тук е важно да се подчертае своята индивидуалност, своя млад момичешки чар и наивност.
Преди да купуват дрешки оценете си фигура. Ако може да не е във възторг от краката си, скриване ги по дължина на полата. Ако искате да се привлече вниманието на лице и усмивка, избирайте дрешки с къдри от деколтето и шията.