Бъди красив » Красота » Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

Появата на гел-лак и принципно нова технология за изпълнение на покритие направиха истинска революция в изкуството на нийл арт.

Бързина и лекота на нанасяне, безукоризненная красота и трайност на покритието няма загуба на своята привлекателност в продължение на две-три седмици, пълна сигурност за естествена нокътната плочка – това са основните предимства на маникюр с помощта на гел-лак.

Предвид на всичко му достойнство, много от нашите современницы започват да овладеят техниката на нанасяне на гел-лак в домашни условия.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак?

Преди да се пристъпи към банков превод само, че трябва да закупите гръмна мастерице, ще направим заявка за резервация: за възможността да се създаде такава красота на ръцете си, тя ще трябва да се раздели с доста кръгла сума.

Стартов пакет за начинаещи

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

 • Най-скъпият (но необходима) компонент част от оборудването е UV лампа за изсушаване на гел-лак. Фундаментално важна характеристика на това устройство е неговата мощност. Новини козметика могат да закупят UV лампа с мощност 9 Вата. Тя е компактен в сгънат вид не надвишава размера на таблет. Продължителност на сушене на гел в устройство от този тип е до шест минути. Стойността му варира в рамките от шест души до осемстотин рубли .
 • Някои от начинаещите козметика предпочитат да придобият професионални модели на UVA лампи с капацитет от 36 Вата . Скорост на полимеризация на лака в тях е значително по-висока: около две минути. Разходите за професионално уреда е на повече от две хиляди рубли.

Недостатък на UV уреди се счита за сравнително кратък живот крушки да ги промените, ще трябва два пъти в годината). И въпреки че тяхната подмяна не е трудно дори и за момиче, но тази процедура изисква допълнително инвестиране на средства: в уред четири крушки, средната стойност на всяка е сто и петдесет рубли. По този начин, годишен комплект крушки струва мастерице в 40 USD.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

 • Полировочная пилка – детайли баба с абразивностью не по-ниска от девятисот песъчинки. Пилка е необходима за подготовка на нокътната плочка към нанасяне на основното покритие и за по-доброто му сцепление с гел. Цената на най-евтиния бафа около петдесет рубли .
 • Базов гел е предназначен за изравняване на повърхността на нокътя, за да се гарантира молекулярна връзка между кератиновым слой и гелевым покритие. База и предотвратява попадането на пигменти в структурата на нокътната плочка. Евтини марки на основното покритие може да се купи за 4 USD, разходите за скъпи започва от 10 USD.
 • Цветен гел-лак . Съвременните производители произвеждат в широчайшем продуктова гама. Започване на козметик срокът може да бъде определен набор от три-пет цвята. Цената на цветни лакове е приблизително същата.

Научете как да направите маникюр с гел лак на къси нокти.

 • Максимална (финишно) покритие . Този гел придава маникюру или блясък или матирана бархатистость. Като придава завършеност на корицата, довършителни работи слой защитава от въздействието на външни фактори (вода, битова химия, механични повреди). Именно благодарение на топовому корицата маникюр могат да се държат в ноктите си преди три седмици, не образува нито пукнатини, нито чипс. Цената започва от 5 USD.
 • Обезмаслител за нокти . Това лекарство е предназначено за облекчаване на естествени отлагания от мазнини и прах от повърхността на ноктите. Тази процедура се извършва, за да подобри по-добро захващане на невен с базово покритие. Флакон обезжиривателя може да се купи за сто рубли.
 • Като обезжиривателя може да се използва 70% разтвор на алкохол .
 • Пилка за обтачивания и оформяне на ногтевых плочи . Много са удобни пилички, участието на четири повърхности: този инструмент може да се използва и за обтачивания невен, и за полиране на повърхността. Стойността на добра пилички се подрежда по сто рубли .
 • След изсушаване топового покриване на лампа на повърхността на невен се формира лепкав слой. При неговото изваждане удобно да се ползват тънки безворсовыми кърпички. За разлика от памучни та те не оставят ворсинок на повърхността на невен. Пропитав ги с алкохол, с всяка нокътната плоча. Голяма опаковка от 900 парчета ще струва 11 USD.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

 • Масло за кожичките. Предлагайки цялостна грижа за тази ивица кожа, выполняющей защитните функции на маслото трябва да прекрати процедурата всеки маникюр. Завършени с извадите лепкав слой, е необходимо ще движения разтривайте в основата на всеки ноготка. За тази цел можете да използвате рициново, репейное, кайсия или бадемово масло. Най-евтиното масло можете да закупите за 3 USD.

 

Огромен избор на инструменти за маникюр често се поставят в задънена улица дори не новодошлите. В тази статия можете да научите как да изберем гел, лак за нокти, отзиви .

Материали, посочени в този списък, се отнасят към категорията на задължителните компоненти на стартов набор от новини за домашно козметик. Липсата на поне един от посочените материали ще доведе до нарушаване на технологии и изпълнение на качество на покритие, който е или ще започне бързо несъвършена, или ще доведе до образуването на пукнатини или хлътва по повърхността му.

Вижте видео: стартов комплект за маникюр, го приблизителната стойност

Списък на допълнителни средства за маникюр в домашни условия

В обширен арсенал от средства за грижа за ноктите, има цяла група от материали, без които можете да направите, въпреки това използването им е добре дошъл опитни косметологами. Сред тях могат да бъдат отнесени:

 • Дегидратор . Това лекарство е предназначено за премахване на излишната влага и по-дълбоко за изсушаване на нокътната плочка. Дегидратор, по принцип, изпълнява същите функции, които и обезмаслител, като той прави това по-добре. Знаейки разликите в назначаването и като обработка, всеки един craftswoman може да изберете точно това средство, което повече подхожда на индивидуалните особености на организма си. Дегидратор да използват по-добре на момичетата, които имат мазна кожа и склонност към засилване на изпотяването. При липса на тези характеристики е по-добре да се ползват обезжиривателем. Цената на флакона добро дегидратора е около 9 USD.
 • Бондер (или на преп-грунд ). Сред мастериц за нокти-арту това средство е получило името "двупосочна лента". Обикновено го използват за по-добро сцепление на повърхността на естествени ногтевых плочи с базово покритие. Го гелиевая структура има висока адхезия; и след нанасяне изисква трехминутного изсъхне под лампа. Това е скъп материал, чиято цена започва от 9 USD.
 • Бескислотный грунд . Това средство може да бъде нанесено на невен като основно покритие, тъй като, като изпълнява почти същите функции, то все още има няколко допълнителни полезни свойства. Грунд съчетава в себе си качества веднага три средства: дегидратора, обезжиривателя и базов гел. Освен това, той е в състояние да се предпази ногтевые плоча от появата на ногтевых гъбички. Липсата на киселина в състава прави възможно прилагането му в ноготках с крехка структура.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

 • Киселина грунд . Най-голямото предимство на този инструмент е неговата способност да осигури висока сцепляемость ногтевых плочи с гелевым покритие за сметка на омекване роговых ногтевых, изм. Това качество е гарантирано от присъствието на доста активен метакриловой киселина. Киселите праймери не може да се използва за фини и чувствителни нокти.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак Прочетете отзиви за лед лампи и научете се как да изберете Лед лампа за нокти

Вижте палитра от цветове лакове Orly и прочетете коментарите тук

Лесно и просто да се направи маникюр на 5 минути твърда лак. Научете как

Какво е необходимо за премахване на гел лак

Всеки (дори и много здрав) лак рано или късно ние трябва да изтриете от повърхността на нокътната плочка. В случай на използване на гел-лак, без загуба на своя декоративен вид в продължение на доста дълго време, това се дължи на никненето на ногтевых плочи. Необичаен маникюр, смотрящийся приятно и покоривший сърцата на много момичета. Вижте видеоурок Омбре ноктите лесно и оригинално.
Какви материали са нужни за ефективно премахване на толкова траен лак покритие?

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

 • Лакочистител. Подходящ всяко средство със съдържание на ацетон. В случай на използване на специални средства за отстраняване на гел-лак процедура ще отнеме много по-малко време.
 • Обичайната хранителна фолио (преди да извадите гел-лак трябва да нарежете я на малки парченца).
 • Комплект портокалови пръчици или на специален метален пушер.
 • Стъклена пилка.
 • За опесъчаване пилка.
 • Памучни дискове.
 • Всеки мазен крем.
 • Масло за кожичките.

Понякога е толкова досадно, особено когато дорожишь каквато и да било лак от колекцията и той изведнъж загустел.Повече за това, какво да правя, ако лак за нокти загустел.
Видео за вас: как да се освободите правилно гел лака от ноктите

Как става процедурата по оттегляне?

 • Ако покритието е изпълнено гел-лак, на повърхността на гелиевого покритие трябва да се обработват с помощта на wheelhead пилички, леко премахване на блясък с ногтевых плочи. Ако за покритие, използван от шеллак, на този етап се преминава.
 • След това всеки хензел и се третира с топъл сапунен разтвор и промакивают кърпа, а върху кожата, околната ногтевые плочи, се нанася на всеки мазен крем. Тази предпазна мярка, ще позволи да се предпази кожата от агресивното въздействие на ацетоносодержащего средства.
 • Малък (съответния размер ноготка) парче памучен диск, напоени с лакочистител, и, като се прибави го към подготвената повърхност на нокътя, заедно с пръст и се увиват парче храна фолио (за тази цел е подходящ и фолио от шоколад). Време на въздействие на течности – седемнадесет минути (при използване на специални средства не са повече от десет).
 • Да се намали времето за омекване на лака или да направите процедурата по-ефективна, можете да направите лек масаж на невен, увити във фолио.
 • След изтичането на това време пръстите последователно освобождаване от фолио и с помощта на пушера или портокалова пръчки внимателно отстранете остатъците от лак. Ако слой на покритието не е твърде дебел, понякога той се отстранява заедно с парче памучен диск.
 • Ако лак палто покритие се отстранява трудно, в никакъв случай не бива да се отковыривать го с употребата на сила. Трябва отново увийте пръста си с фолио и изчакайте още малко. Под въздействието на ацетон и лак скоро са омекотени и лесно снимется с нокти.
 • Освобождавайки всички ноктите от лака, с помощта на мека пилочки отшлифовывают повърхността на всяка нокътната плочка.
 • След това вооружаются обикновена пилкой и придават на ноктите в желаната форма.
 • При приключване на процедурите в основата на всеки нокът се втрива масло за кожичките.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел лак в домашни условия списъка за начинаещи, цена, което е необходимо за премахване на гел лак

Процедура за отнемане на гел-лак, трябва да се изпълнят първо на едната ръка, а след това от другата. Не си струва да се прилага лакочистител едновременно на двете ръце.

От гъбички по ноктите може да помогне противогъбични лак. За това в нашата статия .
Не си струва да бъдат сплашени, като се брои, в каква сума ще струва стартов пакет за начинаещи на козметик.
Първо, придобити средства за достатъчно дълго време, и второ, разходите за домашен маникюр, редовно работата в домашни условия, не е сравнима с цената на салонных процедури.
Закупени материали и оборудване скоро ще се отплати.
Открийте какъв крем с урея изберете за ръце и колкото той е добър тук.
Каним ви да се запознаете с рейтинг от най-добрите кремове за ръце тук .