Бъди красив » Красота » Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на

Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на

Много дами се интересуват, какво е необходимо за нанасяне на гел-лак в домашни условия, кои тела се нуждаят от по списък? Той може да бъде различен, но основните елементи трябва да присъстват.

Какво е необходимо за покриване на ноктите с гел-лак? Преди всичко, маникюр инструменти, но без правилната подготовка на ноктите подава не се получи красиво и прецизно маникюр. За това ще ви трябва:

 1. нокторезачки;
 2. ножица или ножица за кожичките;
 3. портокалови пръчици или пушер;
 4. пилка за обработка на свободния край на нокътя;
 5. пилка за опесъчаване, за да се придаде матовости на нокътната плоча.

Подготвителен етап

За маникюр с гел-лак трябва да е особено внимателно да се подготвят ноктите до неговото нанасяне, за да се избегне обелване и отхвърляне на материала. Ако се страхувате да използвате за отстраняване на кожичките ножици или ножица, може да ги замени на специални средства за омекотяване на кожичките. Те се нанасят директно върху обрабатываемое място за няколко минути, а след това лесно се отстраняват портокалова пръчка или пушером. След употреба на вещества трябва да се измиват добре ръцете си със сапун, за да се избегне дразнене и лющене.Тези средства са достатъчно агресивни, и те не могат да държат на кожата си за по-дълго от пет минути.

Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на За покриване на гел-лак в домашни условия трябва да закупят специални материали и обзавеждане. Днес на пазара можете да намерите стартов комплект за гел-лак, който обикновено включва:

 1. хибриден, UV или LED лампа за изсушаване на материали;
 2. обезмаслител;
 3. грунд;
 4. база за нанасяне;
 5. цветен гелевый лак;
 6. топ или горно покритие;
 7. средство за премахване на лепкав слой.

Откъде да започнете?

Нанасяне на гел-лак изисква задължителното използване на специални лампи с UV или LED-лъчи. Последните се изсушават покритие средно за 30 секунди, докато ултравиолетовите лъчи се справя не по-малко от две минути. Трябва да се помни, че лампи с LED-лъчи, за да се справят с гел-лак не винаги, по-скоро, не с всички видове. Така че идеален за днес е възможност за нанасяне на покрития са хибридни лампи. В тях успешно се съчетават UV и LED-лъчи, те са подходящи за абсолютно всички материали и значително спестяване на време. Най-добре е да използвате точно тях, но те са най-скъпи.Така че всеки сам трябва да реши какви лампи да придобият, за да работят.

Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на За да започнете да вливат в гел нанасяне на покритие, трябва внимателно да се справят нокътната плоча и е задължително да се направи маникюр. След това разходка из ноктите на специална пилкой-бафом, за да се премахне естествения си блясък. Това ще помогне на материали е по-добре да се чифтосват с повърхността. Маникюр с гел-лак трябва да започне с обезмасляване на нокътната плочка с помощта на специални средства или течност за премахване на лепкав слой и обезмасляване на ноктите.

За да се гарантира по-добра устойчивост и за удължаване на срока на чорапи маникюр трябва да използвате специален грунд. Той ще осигури по-добро сцепление на естествена плоча и базов слой, което е необходимо, ако ноктите не е много добре държат на себе си покритие. За начало на прилагането и в случай, че вашите нокти добре поддържани лак, може да мине и без него. Грунд могат сами да изсъхне на въздуха, или пък е необходима, за сушене, за което се използва специална лампа.

Да започнем може и с базово покритие. Тя просто е необходимо за покриване на гел-лак, в противен случай тя ще се задържи на ноктите си. Тук са необходими някои умения, без които не успеят правилно да се нанесе материал. Основно правило при нанасянето на основния слой — запечатване на свободния край на нокътя. Това е основната разлика от обикновения домашен маникюр, при който се изисква само чисти и спретнати наложи материал. Основният слой просушивается на лампа.

Тънкостите за нанасяне на цветно покритие

След основния слой се нанася основно покритие. Това е самият цветен гел, при използване на които трябва да се спазват определени правила. За целия маникюр е равен, без никакви мехурчета и дефекти, трябва да направите няколко тоненьких слоя, всеки от които трябва да бъде сух в лампата. Гел-лак, или, както го наричат, шеллак, изисква изключителна прецизност в работата. Всеки цветен слой трябва да запечатывать край на нокътя, в противен случай покритие може да се люпи. Освен това, материалът не трябва да пада върху страничните ролки и епидермиса.Това не само ще създаде занемарен вид, но и може да предизвика алергична реакция.

Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на Накрасить ноктите с гел-лак внимателно от първия път не ще бъде толкова по-просто. В края на краищата им трябва да бъде напълно покрита цялата повърхност, а при това е важно да не попаднат върху кожата. Материал има гъста консистенция на гел, към която трябва да се свикне. Трябва да се прилага върху ноктите на тънки слоеве, в противен случай има риск той да заври на лампа или образува грозно мехурчета. А ако попадне върху кожата или затечет на бояджийски валяци, че често се случва, покритие с гел-лак ще има много занемарен вид.Тук ще се изисква незабавно да се маха от кожата си до момента на сушене на лампа, иначе от него ще бъде трудно да се отървете. Може би дори трябва да се прилага на всички слоеве отново.

След цветно покритие трябва да използвате специален топ. Той ще даде не само блясък, но и отлична устойчивост. Тези вещества могат да бъдат както матови, така и лъскава коса, с лепкав слой или без него. Какви материали да избера за нанасяне на гел-лак, реши само за вас в зависимост от желания резултат и предпочитания.

Максимална покритие се нанася в един слой с запечатыванием на свободния край на нокътя. Понякога чиния, покрити с няколко слоя topa, главно за това, да се намерят елементи от дизайна. Кои ще бъдат те: кристали, стикери, бульонки или фолио, — вие решавате.

Правилно покрити с гел-лак за нокти, имат много красив и добре поддържан външен вид. Спретнато и подредено направен маникюр придава на жената и специална атракция. Използваните материали за маникюр могат да бъдат различни, а лак трябва да се използва както обикновен, така и гелевый.

Какво е необходимо, за гел лак в домашни условия: Списък на Нанесете лак в домашни условия съвсем не е трудно, само трябва да притежават определени знания и умения. Тогава и начинаещ майстор-лесно се справят със задачата за създаване на покритие, в края на краищата най — важното е да се спазва технологията и да проявяват особена чистота. Гелевый маникюр трябва да стреля със специални средства или мелачка. Това не е толкова бързо, като вдигане на обикновен лак, но си външен вид и устойчивост карат да забрави за нередностите.

Маникюр с гел-лак в къщи — сложна задача, но трябва да имат специална техника и необходимите материали. Ако планирате постоянно да си прави траен маникюр в дома си, има смисъл да си придобие всички инструменти и да го изпълни на себе си. Това ще ви спести доста средства за посещавате салони за красота. А ако маникюр ще направи рядко, тогава е по-евтино да мине възползвате от майстори ноктите на услугата, за вложени материали не трябваше да идвам без работа.

Снимка покриване на ноктите с гел-лак

Още повече снимки на линк: Гел-лак снимка .

Видео, майсторски клас