Бъди красив » Красота » Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на

Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на

Покритието на гел лак днес е толкова модерно, че много момичета решават да го направят в домашни условия. Ако за закупуване на всички необходими материали и инструменти за маникюр определено ще се окаже, красива и ще продължи не по-малко от две седмици при спазване на технологията на нанасяне.

Тъй като услуга в мрежа е твърде скъпо, дори при условие закупуване на всички инструменти, след 3-4 месеца ще успее да ги възстанови.

Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на Стартов комплект за гел лак

Гел лак – какво трябва да купя

На първо място, е необходимо да закупите UV или LED лампа, която е необходима за полимеризация вливат в гел лак. Лампи могат да имат различна мощност – 9, 18, 36 вата. Колкото повече мощност, толкова по-бързо и по-полимеризуется гел, така че най-качествена се счита за лампа с мощност 36 вата.

Също така ще изисква:

 • обезмаслител,
 • основно покритие,
 • максимална покритие,
 • средство за премахване на лепкав слой,
 • средство за премахване на покритие,
 • цветен лак.

По желание може да се закупи на различни декоративни елементи като страз етикети, стикери, бульонок, които ще ви помогнат да украсят маникюр и да я направи по-оригинално.
Ако планирате да правите маникюр в домашни условия, също ще трябва да закупите:

 • няколко пилочек за нокти,
 • бафик,
 • нокторезачки,
 • средство за кожичките.

Знаейки това, което е необходимо за покриване на гел лак , можете да си сили, след като информация за технологията на нанасяне на гел лак, без услуги, салони за красота и направи чист маникюр за себе си.

ВИДЕО ПО ТЕМАТА

Стартов комплект за гел лак

За тези, които планират да правят маникюр не е на професионално ниво, както в домашни условия, можете да закупите стартов пакет на вече сглобени и готови за употреба. Обикновено в него е включено всичко необходимо за работа с гел лакове.

Се радва на популярност сред начинаещите майстори стартов комплект гел лакове Коуди . Това е най-доброто решение за работа в домашни условия. Основният компонент е UV-лампа, определяне на гел върху нокътната плоча.

Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на Набор от Коди за гел лак

Освен лампи в него са включени:

 • финишно и основно покритие Коуди,
 • средство за премахване на лепкав слой и облекчаване на най-гел,
 • бескислотный грунд,
 • самите гел-лакове.

Всички представени материали са професионални, са безопасни, позволяват да се получи трайно покритие.

Като цяло може да поиска замяна на един цветен лак върху друга, като изберете по-подходящ цвят. Цената на стартови комплекти не е много висока и при редовна употреба бързо си плаща.

Течност за премахване на гел лак

Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на Течност за премахване на гел лак

Премахване на гелевое покритие е възможно с помощта на специален разтвор. Те се продават в специализирани магазини и представени продукти на най-различни марки. Някои са по-скъпи, някои по-евтини.

Майстори препоръчват да изберете лакове и ремуверы една марка, но ако подходящия разтворител не е под ръка, можете да използвате и всеки друг. Благодарение на големия избор на разтвори не е трудно да се намери най-подходящия за цената и обема на бутилката.

Най-популярните течност за премахване на лака:

 1. CND Shellac Nourishing Отстраняване. Средното време за облекчаване на гела е около осем минути, а това е малко, в сравнение с другите подобни средства. Което влиза в състава на ядки масло намалява высушивание на нокътя, на когото дори и с най-скъпи разтвори напълно, не могат да бъдат избегнати. Според производителя, след използване на околоногтевой плоча не остава светли петна. Много майстори маникюр използват точно продукти от CND.
 2. Nano Prpfessional. Подходяща за честа употреба, минимално въздействие върху повърхността на нокътя и се отнася до професионални инструменти за работа с гел лакове.
 3. Nila Uni-Cleaner. Идеален за премахване не само на гел лак, но и акрилни материали. Това е удобно за майстори за маникюр, които трябва да работят с различни видове материали и хубаво се спаси чрез придобиването именно на този разтвор.
 4. Nobilyty. Предназначени за работа с биогелем, но също така облекчава и гел лакове, при условие, че съставът ще се отрази на покритието не по-малко от петнадесет минути.
 5. Nightwish Отстраняване SEVERINA. Евтин икономичен продукт за премахване на гел лак, шеллак, както и акрил. Ефективен, не увреждат нокътната плоча.
 6. ORLY GELFX ОТСТРАНЯВАНЕ. Се различава леко жалят композиция, внимателно премахва гел с повърхността на естествения нокът.
 7. В икономически ефективни варианти може да се дължи средства FUSION ОТСТРАНЯВАНЕ, De ' Lakrua, Mini Harmony и редица други.

Обемът на бутилки с разтвори могат да бъдат както малки, за домашно приложение, така и големи за тези, които купуват средства за професионално използване в кабина или маникюрном кабинет. В този случай цената може да варира от 7 USD и до една-две хиляди рубли, в зависимост от размера на опаковката и известност на марката.

Какво е необходимо, за гел лак - кой да закупите стартов пакет на Професионална течност за премахване на гел лак

Да на някой от горните разтвори помогна внимателно свали гелевое покритие, са необходими и вата, фолио, портокалова пръчка, както и шлайфане пилочки и пилочки за нокти. За възстановяване на плоча използват обогатено масло, а също и разтворен в топла вода с морска сол.
Процеса на теглене:

 1. Запилить най-горния слой, за да се осигури по-дълбоко проникване на разтвора по повърхността и омекотяване на покритие. В противен случай едва ли ще успее от първия път да свали гел лак и ще трябва да повторите процедурата още веднъж. За тези, които са закупили разтвор от Шеллак, могат да пропуснат тази стъпка, тъй като запиливание не потрбуется.
 2. Подготви памучни дискове, които се реже и споделят половина за всеки нокът. Памук навлажнена в разтвор и се увиват около нокътната плочка. Отгоре се определят с фолио.
 3. Петнадесет минути може да се провери, доколкото покритието е готово за премахване, леко поддев го портокалова пръчка.
 4. След премахване на покритие на плочата за нокти избършете с разтворител.
 5. Изравняване на повърхността на нокътя wheelhead пила за нокти.

След това ноктите са отново готови за маникюру и нанасяне на гел лак.
Защитава ноктите от изтъняване помага ваната с морска сол, както и обогатено масло, втираемое в чинията.

Google+