Бъди красив » Връзки и секс » Защо мъжете лъжат жените

Защо мъжете лъжат жените

На въпроса "Защо лъжат мъжете?" се задава от всяка жена, независимо от националност и финансово благополучие. Днес ние ще се опитаме да разберем, защо мъжете лъжат ни, жените. В тази ситуация си струва да се разбере каква цел преследва мъжа си дори и малка лъжа и може би тогава ще ни е по-лесно да го "разберат и простят".
 

Защо мъжете лъжат жените

Първата Причина

Защо питаме ги за предишните си връзки? Особено, когато се срещаме случайно, неговата бивша...
Естествено, че ще разкаже историята на приятелски отношения, и че за него това нищо не означава (дори ако беше точно обратното). И по принцип, ще бъде прав, тъй като всички сме имали своето минало и не всички искат да споделят подробности предишните си романи. Така че нашия човек и предпочита соврать.
Изход от ситуацията: не си струва да задават уличаващи въпроси, изчакайте, когато той сам ще иска да кажа това.
 

Втората Причина

Къщата ни такъв мъж е спокоен, не е многословен, може да се каже развратни. Но след като на прага се показват на гостите или на мъж да напусне "native пенаты" ... той се превръща в весельчака и балагура и неговата биография придобива нови подробности и фантастично – героични подвизи. А на нас се пада "се радват" ролята на момиче "супер герой", но това е защото не е много удобно. За което ние ще му съобщаваме.
Изход от ситуацията: не е необходимо толкова остро реагира на желанието на мъжете да изглеждат по-добре в очите на другите, по-добре подыграй му. И ще видиш, колко, - уверени ще бъде твой мъж!
 

Третата Причина

Мъжки забрава, за нея може слагать легенди. Каза – и забравих. Обеща да помогне да домакинската работа и не помогна, защото – ЗАБРАВИХ. Направи покупка – ЗАБРАВИХ...и така много повече. Причините могат да бъдат различни, но защо да навлизам в подробности, ако има такова просто думата "забравих".
Изход от ситуацията: а в края на краищата, ние се насърчаваме такива оправдания, я му с ръце и се прави всичко сама. Не е направил покупка на продукти – ходи гладен, не си изми за себе си чиниите и не ти си мой. Не трябва да се опитва да контролира всичко, дайте на хората възможност да изпитате чувство на отговорност и да проявите поне капка инициативи.
 

Причина четвърта

Толкова боли, когато, това е роклята ти не е подходящ, то те гледам мазнини. И червило не хармонира с цвета на ноктите. Ти го знаеш, но на моя въпрос "Ами как, харесва ли ти?", той отговаря, че всичко е прекрасно. Той ще е сляп? Ако не, значи, отново лъжа?
А може би той иска да се ласкае. Въпреки че, ласки носи в себе си някакво намерение, в тази ситуация той казва, че всичко е, за да се избегне по-нататъшно участие в избора на твоя образ. В края на краищата рядко какъв мъжете обичат да наблюдават как ти примеряешь стотен облекло и требуешь "е същото, само с перла на бутони". Признаваме, мъж това напрежение и уморява. Затова е необходимо да влезете в положението му и се отнасяме с разбиране към неговата малка лъжа.
 
Защо мъжете лъжат жените
Но тук са две страни на една монета. Така ние можем да получите мъж, който ще свикне с факта, че от неговото мнение нищо няма да се промени.
Изход от ситуацията: нека да се разбере на вашия човек, че неговото мнение за вас много важно е, че без него няма да можете да направите правилния избор. На всеки човек е важно да се чувстват просто необходимо. Не лишавайте мъжете това приятно усещане.
 

Причина пета

Гледаш на мъжа си и разбирате от него и това, което е проблем, възможно, че това се е случило по време на работа, поломалась машина, се чувства зле. И на въпроса "Какво се случи?", казва "всичко е наред, не се безпокой за пустякам". Защо той не иска да се посвети ме в собствените си проблеми? Отговорът е прост: страх изглежда слаб, безпомощен, не е способен да реши проблема самостоятелно. Той не иска да изглежда пред своята жена ревльо.
Изход от ситуацията: необходимостта да го убеди, че ти си го поддержишь на всеки проблем, и не ще се опита да ги решаваме за него.
 

Шестата Причина

Безброй пъти ти каза, че ти е жизнено необходимо да се кача на това упражнение и когато дойде време Те години, нашето ценно няма. Ти се обажда и да чуете за невероятни истории за супер естествени препятствия възникналите на пътя му. И тъй като, ако това не е странно, всичко това той говори за самозащита, тъй като той е "мъчително болезнено" се подготвя самостоятелно и не бъдете организирани и разсеян.
 
Защо мъжете лъжат жените

Изход от ситуацията: викове и заплахи нищо не се реши и не изменишь. Трябва да има разбиране и това ще му помогне да се отворят пред вас, без страх да го признае истинските причини за закъснение. Да се направи така трябва да се повтори. Нека си мисли, че ако той пристигне навреме и ще се проведе на време на това място, където трябва да бъде за вас, тогава вие воспримите като героична постъпка.

 

Последната седма причина

Ако вашият мъж се лъже по повод и без него и за него това е норма на живот, значи така е било в семейството му и той е видял това още от детството си. Понеже в детството си и добро и лошо в поведението на родителите си като възрастни трябва да се определи в своите приоритети. Важното е правилно да ги вършим, трябва да бъде по-висока от неговата позната на лъжата. Той трябва да разбере, че от fibs трябва да се изхвърлят, в противен случай той може да ви накара да загубите. Ако към това не е готов – любов е обречена.
Може би основна причина за мъжката лъжа – това сме ние, жените. В края на краищата, ние така и норовим отнемат при мъжете всичко е лично време и пространство. Въпреки, че всеки има право на собствените си хобита и интереси. Често толкаем ги лъжа, за да се избегне скандала. Така че, мили жени, преди да обвинява своите рицари в лъжа, ще гледаме на себе си и на своите постъпки от страна на.