Бъди красив » Развлечение » Защо избираме почивка в Испания

Защо избираме почивка в Испания

Испания е невероятна страна с топло море, екзотична природа и древна познавателна история. А кой не мечтае да се посети родината на безстрашен Донкихота? Скитат по улиците на най-старите градове, където създава своите шедьоври, Салвадор Дали, където разгоралась страст красавица Кармен, където дон Жуан обольщал красиви жени. В Испания има какво да се види.
 

Защо избираме почивка в Испания

Но освен това страната е известна със своя великолепен плаж почивка.
 
Всеки един курорт в Испания се отличава с ненадминато обслужване и добри възможности за отдих и пълноценна почивка. Коста Брава привлича с необичаен релеф: тук, планини и вечнозелени гори, които се редуват с великолепни пясъчни плажове. А съчетание от древна и съвременна архитектура придава на това място специално оцветяване.
 
В Коста Дорадо може да видите много интересни паметници, а също така добре и вълнуваща почивка в морски курорт. Там има множество забавления. Можете да посетите фолклорни фестивали, както и да усетите истинския дух на испанската култура, също могат да се забавляват в увеселителен парк "Порт Авентура", който е вторият по големина след Диснейлэнда.
 
Балеарските острови — този възхитителен природен свят и страхотна архитектура на древните градове. Също така това е идеалното място за романтични срещи и незабравими приключения. Тук ви очакват най-добрите ястия от световната кухня, луксозни хотели, нощни дискотеки и казина. Нищо чудно, че цялата европейска елит предпочита почивка на Балеарските острови.
 
Остров Тенерифе — просто рай за туристите. Природата тук е просто очарователно със своята изключителна красота. Това борови гори и стръмни скали, гъсти субтропични храсти и пустинни райони. За любителите на водни спортове в Тенерифе са създадени всички условия. Освен това тук може да закупите дрехи на световни марки на много ниски цени.
 
И кой курорт на Испания, вие не бихте избрали, ви очаква незабравима почивка с чудесен европейския обслужване на фона на прекрасната природа, и изненадващо tender на Средиземно море.