Бъди красив » Връзки и секс » Една жена след развода

Една жена след развода

Това се случва, че въпреки всички усилия, любовта минава безвъзвратно. Безкрайни спорове и периоди на отчуждение превръщат любовта в страданието. Хората се придържат към надяват на чудо, но вместо това постепенно идва осъзнаването, че семейната лодка се счупи за бит, и страшна дума "развод" се придобива реални очертания.
 

Една жена след развода

Според скалата на стреса развод уверено заема второ място, след по своята разрушителна сила само смъртта на съпруга. Как преживеете този сложен период, когато бившата съпруга остава в самота?
Ако видите, че отношенията са се изчерпали си струва да събере сили и да се измъкне навреме. Не дърпайте, натрупване на горчивина и негодувание. При вземане на решение навреме, вие давате възможност на себе си и на бивш съпруг да придобие своето щастие. Не си струва да се оставят надежда, ако точно знаете, че заедно няма да бъде. Къде повече любов и уважение ще выкажете откровеност.
Не правете трудната ситуация още по-трудно за започване на нови отношения на страната. И без това лесно ще се разплете плетеница от отношения с бившия съпруг, а ако още и трети човек впутать... по-Добре да използва енергия за мирни цели: да се сложи точка в предишните си отношения.
Следването на съветите на приятели и познати може да играе с вас лоша шега. В края на краищата, техните препоръки ще дойде от собствения си опит, но дори и ако те са добронамерени, животът на други хора съвсем не е подобна на вашата. Най-добрият вариант е да слушате вътрешния си глас.
Въпреки това, подкрепата на близките няма да боли. Не се страхувайте да изглежда слаб и нещастен, когато нужда от любов и приемане. Така че не отворачивайтесь от приятели и роднини.
 
Избягвайте хора, разговорите с които карат отново и отново да регенерират себе си. Намерете хора, след комуникация с които ви става по-лесно. Е, ако му се намери човек, който е готов да ви изслушам, но това не дава съвети. Ако такива хора в непосредствена близост не се оказа – влизай в дневник, повери му всички отрицателни емоции, и тогава ще ви бъде по-лесно от тях да се измъкне. Ако е необходимо, не се колебайте да се обърнете към специалисти.
Премахнете всички неща – това поне ще ви позволи да не трябва постоянно да се дразнят раните си, удрях в пуловери и чорапи.
 
Една жена след развода
Промяна на имиджа на, актуализирайте гардероба, пребоядисвам косата си, направете си маникюр. Поне от чувство на гордост трябва да изглежда по-добре, отколкото преди това.
Смените обстановка, съездите някъде, най – важното- спрете да се задушава в собствения си сок. Тогава ще видите, колко повече в живота, приятно и интересно.
Забранявам си да мрази човека, с когото се разделиха и който не оправдае вашите надежди – нормално. Ваше право – да се опита всякакви емоции и чувства. За да ги преживеят, нужно е време, понякога месеци. Намерете социално приемлив изход гняв, омраза, разочарование – и те по-бързо да ви напуснат. Но не се опитвайте да се притеснявам бивш съпруг живот. Опитайте се да намерите нещо добро, че е задължително да е в отношенията ви, и благодаря на съпруга за това, простете и извинете се, защото живея с омраза към миналото е невъзможно.
Ако захлестывают отчаяние, страх, вина, гняв — спомнете си за чувството на собствено достойнство и не се опитват да правят това, за което може да съжалявате по-късно. Не втягивайте в конфликт на околните. И уважавайте себе си.
Може да се изкуши да се възползва от анти-депресант, но това не е най-добрият изход. Те наистина могат да облекчат болката, но не позволяват да се живее, да се преработи, и само замразени негативни чувства, като ги превръща в хронична.
Оценка на всички плюсове на новия живот. Можете да започнете нова връзка, не е нужно да "работят" домакиня, обслужващи някой друг. Дори и финансовите трудности могат да се обърнат живота си към по-добро, дава възможност да направят успешна кариера, а може би и да опитате нещо ново.
Извадете най-доброто от безценен опит семейния живот.
 
Една жена след развода
Пуснете в живота си творчество. Спомнете си времето, за което сте мечтали, и не се страхувайте да започнете да осъществим мечтите си.
Много се избягва развод, опасявайки се, че това ще се отрази негативно върху децата. Разбира се, това е една основателна причина, обаче, много по-зле, ако детето ще расте в несчастливой семейство.
В достъпна форма кажете на децата, че се случва. Не се опитвайте нещо да се скрие: това само ще увеличи тяхната тревожност и убеден чувство, че точно те обвиняват.
Това може да звучи парадоксално, но на децата много по-трудно да преживеят раздялата на родителите, минаваща без кавги: да им е трудно да се разбере, защо се развежда, ако те прекрасно се разбират добре.
Обяснете, че търсите възможност да направи така, че всичко е станало по-добре.
В никакъв случай не шантажируйте на бившия съпруг, заплашва да го лиши от възможността да общуват с децата си. А най-голямата грешка може да се превърне в опит да настройвам детето срещу баща си. В края на краищата, и двамата родители да са важни за бебето, те са част от него самия, и се спукат между тях – това означава да загубиш себе си. Кажете, че, дори ако ще да живее отделно, и мама, и татко го обичат, както и преди, и винаги ще бъдат част от живота му.
И се опитайте да да, по възможност, начина на живот на вашите деца, не се е променил. Училище, забавления, кръг по английски и рисуване – оставете всичко това в цялост.
Развод – това е безспорно изключително трудно. Може да ви бъде срам, ужасно, горчиво, и ръцете, от време на време да падне. Но спомнете си известния пръстен на цар Соломон, на която е начертано: "И това ще отмине." Сега можете да започнете нов живот, пълен с дъха на свободата. Така че оставете всичко на отминалите на миналата страница.